Sådan vælges de bedste gulve til dit hjem

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Redaktørens note:Eddie Ross, designer og forfatter af Moderne blanding, vil dele sine opdagelser, mens han renoverer sit historiske Philadelphia -hjem i vores nye spalte, Edgewood Hall. For at indhente Eddies hjemrenoveringsrejse, tjek hans tidligere kolonner. Følg ham på Instagram for mere bag kulisserne ser på hans projekt.

Første gang vi satte fod i Edgewood Hall, vidste vi, at gulvene skulle have brug for noget seriøst arbejde. (Uoverensstemmende skove, en betonplade i verandaen, der er vendt til solrummet-du får ideen.)

Vores mål: Vær tro mod den historiske æra, bevar strømmen fra værelse til værelse, og prøv ikke at bryde banken!

Disse Eddie-godkendte valg bevarer hans hjems historie.

 edgewood hall gulvvælger

Rachel McGinn

1. Aria Stone Gallery Onyx i grønt

Solrummet skulle føles mere formelt, men også tage lidt slid på, så der blev finpudset sort-hvid marmor med accentfliser skåret af et enkelt 12 "x 12" stykke af denne grønne onyx. Den polerede onyx får marmoren uden for rack til at virke mere speciel, og vi elsker, hvordan den trækker i farven på løvet udenfor.

ariastonegallery.com

2 og 3. Eldorado Stone Viabrick i Cortona og Ms International Slate Tile i Montauk Black

Vi tilføjer murstenstrapper i antik stil med en mørk skifer trappehætte uden for solrummet. Selvom disse materialer er nye, vil de ligne en del af det originale hus. eldoradostone.com og homedepot.com

4. Stanton Plaza tæppe i efterårets guld

Til kontoret går vi med en sisal fra væg til væg. Jeg elsker det lagdelt med et orientalsk tæppe på toppen. stantoncarpet.com

5. Miniwax træfinish i jakobisk og valnød

Vi blandede to pletter til en skygge, der problemfrit blander det gamle og nye hårdttræ. Jeg synes, at et mørkt gulv føles rigt. Folk bruger lettere træ, fordi de synes, det ikke viser snavs, men for mig ligner det bare nybyggeri. Hvis dine gulve bliver slidte? Det kaldes at leve! homedepot.com

6. Kunstnerisk flise poleret marmor i Ming Green

Vi valgte i stedet onyx, men masser af mennesker anbefalede denne celadonsten til solrummet. artistictile.com

Denne historie blev oprindeligt offentliggjort i april 2018 -udgaven af Hus Smukt.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.