Sådan dekoreres med tapet

instagram viewer

"Tapet er en fantastisk løsning på masser af udfordringer," siger dekoratør Meg Braff. "Det er et af de mest nyttige værktøjer, vi designere har i vores pose tricks. Det kan bringe varme og detaljer til et ellers kedeligt rum og omdanne et hulrum til et intimt tilbagetog. Det er et ekstra dekorativt lag. Og du behøver ikke at papirere et helt rum eller begrænse dig til bare vægge. Læg det på loftet eller bag hylderne i en reol i et uventet øjeblik. "

"Til et bibliotek i en bylejlighed med bare Sheetrock -vægge og ikke så mange bogreoler valgte jeg en dramatisk sort græsduk. Græsdukens tekstur varmer rummet op og skaber mere dybde, end maling, ruder eller endda lakering af væggene ville have. "

"Et pulverrum er et godt sted at lave en stor tapeterklæring. Denne, fra Quadrille, har pizzazzand vikler sig omkring dig. "

"I et soveværelse med meget højt til loftet hjælper et tapet med et Philip Graf -mønster i en stor lodret gentagelse med at tæmme det ret store rum."

"Papirer kan tilføje visuel interesse og stadig være neutrale. Denne fra Cole & Son har et subtilt mønster, der er fantastisk alene, men du kan også hænge kunst på det. "

insta stories

"Jeg er forelsket i mønstre fra midten af ​​århundredet, og jeg har genoplivet designs fra arkiverne til tapetfirmaet Philip Graf. Den lille skala af Armenoville Sidewall [top] gør den utrolig alsidig. Blenheim er en moderne forestilling om damast. "