22 Bedste DIY julekort ideer 2020

instagram viewer

Brug garn, karton, tråd og grønt - buksbom, rosmarin, myrt, frøet eukalyptus eller hvilke planter du foretrækker - til at lave disse små kransferiekort.

Få selvstudiet på Lyst.

Veer fra traditionelle røde og grønne ornamenter til fordel for disse smarte sorte og guld. Alt du skal bruge til denne DIY er akvareller, papir og en pen.

Få selvstudiet på Fox + Hazel.

Hav en gammel bog siddende på hylden, som du ikke gør virkelig bekymre sig om? Gør sider af det til feriekort. Skær alt fra træer til snemænd ud, og lim dem på karton.

Få selvstudiet på Tante Fersken.

Opret små glober fyldt med snedækkede bakker og træer. Endnu bedre, paljetterne flyder rundt, når du ryster på kortet for at afgive en sand snekugle -illusion.

Få selvstudiet på Mayholicraft.

Vælg et foto, du vil vise til ferien - af din familie, venner, kæledyr eller bare dig selv - og læg det på et kort med et ord skåret ud af det. Du kan virkelig tilpasse denne, som du vil!

Få selvstudiet på Vidunderskoven.

Disse juveltonede karton-DIY'er vil let sprede jubel. Du kan tage det et skridt videre ved at bruge modtagerens yndlingsfarve. Når du er færdig, skal du lægge kortene i metalliske konvolutter for et festligt præg.

insta stories

Få selvstudiet på Lia Griffith.

Leder du efter noget super simpelt? Brug nogle vatkugler, farvet papir og lim til at lave en nissehue på dine kort. Det bliver ikke mere grundlæggende end dette.

Få selvstudiet på Mor i Madhouse.

Pop-up-kort er så sjove at modtage, og endnu sjovere at lave! Du skal bruge en anstændig mængde materialer til denne - Mod Podge, en konvolut, en gavekortholder, rhinsten, lim - men det vil være det værd i sidste ende.

Få selvstudiet på Modge Podge Rocks.

Du bemærker det måske ikke med det første, men træerne på disse DIY julekort er lavet af farveprøver! Tilføj et par stick-on perler og en glitrende guldstjerne for fantastiske accenter.

Få selvstudiet på Et lille projekt.

Brug en viskelæder og blæk til at dekorere disse yndige feriekort. Du kan lave alt lige fra ornamenterne på et træ, til kristtorn på en krans, til øjnene og knapperne på en snemand.

Få selvstudiet på Lia Griffith.

Brug ædelstene til at lave farverige ornamenter. Det er let, kræver ingen håndværksmæssige færdigheder og ser helt imponerende ud. Det ligner næsten, at det kom direkte fra kortbutikken.

Få selvstudiet på Barndom 101.

Hvis du har grundlæggende syfærdigheder, skal du lave disse syede feriekort. Et par hurtige sting får dette kort til at se super hyggeligt og fuld af kærlighed ud.

Få selvstudiet på Familie Chic.

Disse professionelle kort er faktisk lettere at genskabe, end du tror. Find dit foretrukne mønstrede papir, og gør dine foldefingre klar!

Få selvstudiet på Smart enkelt.