Beautiful House

Helligdage + Festligheder

"Vidunderlig juletid"

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvis du ligner mig, er det øjeblik, Thanksgiving er slut, det øjeblik, du skifter fuld kraft til feriemusikstilstand. Uundgåeligt betyder denne døgnåbne tilgang til julemelodier, at mulighederne hurtigt bliver opbrugt og overspillet til et irritationsmoment. Der er kun så mange gange, du kan høre "Santa Baby" eller "Feliz Navidad", før du vil stikke ørerne med slikstokke for at få det til at stoppe.

Når det er sagt, der er en sang, jeg kan lytte til gentagelse år efter år uden nogensinde at blive træt af det, og det er "All I Want for Christmas Is You" af Mariah Carey.

Lip, frisure, øjenbryn, hårtilbehør, hovedstykke, kæbe, kostume tilbehør, skønhed, langt hår, blondt,

For dem af jer med mig på Team Mariah har jeg nogle dårlige nyheder. sæt ind magasinet rapporterer "All I Want for Christmas Is You", der har toppet feriemusiklisterne hvert år siden den første udgivelse i 1994, er blevet fjernet.

Ifølge PlayNetwork, et firma, der leverer "branded underholdningsmedieoplevelser i detailhandelen og videre" (dvs. de kuraterer musikbutikkerne spiller mens du handler), er Mariah Careys ikoniske nummer faldet til 2. pladsen i denne sæson, hvilket bringer en ende på sit 20-årige styre. At overtage den øverste rang for 2015 er The Shin's cover af Paul McCartneys "Wonderful Christmastime".

insta stories

Du kan lytte til det her:

Dette indhold er importeret fra YouTube. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Og for dem af os, der ikke er klar til at opgive vores traditioner:

Dette indhold er importeret fra YouTube. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se, hvilke andre feriesange der fik en plads på PlayNetworks liste herunder:

1) The Shins "Wonderful Christmastime" 
2) Mariah Carey "Alt jeg vil have til jul er du" 
3) Christina Aguilera "juletid" 
4) Servitricer "Juleindpakning" 
5) Jack Johnson "Someday At Christmas" 
6) Kelly Clarkson "Under the Tree" 
7) Michael Buble "A Holly Jolly Christmas" 
8) Bing Crosby "Hvid jul" 
9) Træn "Hvad julen betyder for mig" 
10) Ella Fitzgerald "Have Yourself A Merry Little Christmas" 
11) Coldplay "Julelys" 
12) Jose Feliciano "Feliz Navidad" 
13) Sharon Jones & The Dap Kings "White Christmas" 
14) Vince Guaraldi Trio "Christmas Time Is Here" 
15) Sam Smith "Have Yourself A Merry Little Christmas" 
16) Pentatonix "Julesangen (kastanjer, der steges på åben ild)" 
17) Paul McCartney "Vidunderlig jul" 
18) Hun & Ham "Baby, det er koldt udenfor" 
19) Elvis Presley "Blue Christmas" 
20) Darlene Love "Christmas (Baby Please Come Home)"

Fra:Harpers BAZAAR USA

Sarah LindigSenior digital redaktør, særlige projekterSarah Lindig er senior digital redaktør, der fører tilsyn med særlige projekter for Harper's Bazaar.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.