Skønhed Organiserer DIYs Brug af Mason Jars

instagram viewer

I stedet for en større størrelse, skal du bruge en minikrukke til at holde dine DIY -skønhedsbehandlinger. Du kan endda printe dine egne flotte etiketter og give dem til venner eller vise dem på dit badeværelse.

Få selvstudiet på I Heart Naptime »

Dette er perfekt gave til din nail art-besatte ven. Eller lav en til dig selv, så din acetone, neglefiler og favoritlak er altid praktisk. Den bedste del? Det er super let at sammensætte.

Indrøm det: Bomuldskugler, vatpinde og kosmetiske svampe er ikke de mest attraktive skønhedsprodukter. Men det betyder ikke, at du ikke kan gemme dem på en helt unik måde. Liz Marie skaffede hjælp fra sin mand til at bygge denne enestående opbevaringsløsning, der inkluderer mini-murede krukker, rørmuslinger og et slankt bord, som hun malede for at matche sit badeværelse.

Få selvstudiet på Liz Marie Blog »

I stedet for at bruge $ 10 eller mere på en butikskøbt version, skal du oprette din egen med produkter, du sandsynligvis allerede har rundt omkring i huset. Skær simpelthen en svamp i halve, læg begge stykker i en muret krukke, og tilføj neglelakfjerner. Tal om let!

insta stories

Få selvstudiet på One Good Thing af Jillee »