Et dateret badeværelse får en glamourøs opdatering

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Intet får Emily Henderson til at føle sig mere trist end et mørkt værelse, så det er et mirakel, at hun klarede et helt år med sit badeværelse i den tilstand, det var. "Badeværelset var 'originalt' for huset, men det var virkelig ikke en god ting," siger designeren, stylisten og Target Home -eksperten til ELLEDecor.com. Med andre ord var det "tingene med mareridt".

Ejendom, Arkitektur, Gulv, Væg, Fliser, Gulve, Glas, Armatur, VVS -armatur, Flisegulve,

Emily Henderson

Det "lille, deprimerende, klamme" rum, som Henderson beskriver det, havde brug for en større eftersyn. I dette tilfælde betød "major" et års værd at planlægge og vælge den perfekte finish. "Badeværelsesrenoveringer (lige ved siden af ​​dit soveværelse) er skræmmende," siger Henderson. ”Det er ikke som at skifte en lampeskærm eller endda en sofa. Du kan ikke gøre det stykke for stykke. Du skal have ALLE dine beslutninger truffet, før de starter, og du skal have alle materialer der. Der er ingen 'testning' eller 'vi ser, hvordan det ser ud', fordi du kan spilde tid og penge på den måde. "

insta stories

For at gøre rummet mere beboeligt, mens resten af ​​renoveringen formede sig, greb Henderson først vægmaling. "Ved at oplyse rummet med hvidt og blåt, så det allerede bedre ud," siger hun.

Se på hvordan badeværelset kom sammen i Hendersons store afsløring herunder.

Produkt, Indretning, Værelse, Arkitektur, Gulv, Ejendom, Væg, Tekst, Skab, Indretning,

Emily Henderson/Jessica Isaac

Blå, værelse, gul, Indretning, VVS -armatur, grøn, ejendom, gulv, arkitektur, badeværelsesvask,

Jessica Isaac

Henderson siger, at hun var tiltrukket af denne unikke og smukke blå flise fra Fireclay Tile. "Det satte virkelig tonen for alle andre designbeslutninger," forklarer hun. "Kammuslingsmønsteret er simpelt klassisk, og flisens håndlavede look/fornemmelse vinder totalt." Men at vælge det ville tage hende måneder.

Bruseforhæng, Væg, Indretning, Bruserstang, Aqua, Armatur, Azure, Brusehoved, Badeværelsestilbehør, Håndklæde,

Jessica Isaac

En af de største udfordringer, Henderson stod overfor, var at finde ud af, hvor flisen skulle startes og stoppes. "Installation af fliser og fliser kan være rigtig dyrt," siger hun. "Men jo flere fliser på badeværelset, jo bedre ser det ud, og jo mere indflydelse har det. Så vi gik efter det, og jeg er så glad for, at vi gjorde det. "

Gul, Væg, Indretning, Mønster, Armatur, Blågrøn, Turkis, Aqua, Maling, Design,

Jessica Isaac

Gul, Metal, Naturmateriale, Guld, Messing, Håndværk, Bronze,

Jessica Isaac

Henderson ønskede messingarmaturer, hvilket gav rummet en enkel, moderne og feminin følelse.

Serveware, bog, stillebenfotografering, publikation, kreativ kunst, papir, lille apparat, papirprodukt, køkkenredskaber, læsning,

Jessica Isaac

Efterbehandlingen som en marmorringskål og beholder fra Nate Berkus 'nyeste badesamling til Target samt en billedramme i guld var et must-have, siger Henderson. "Brikker, du normalt ville bruge i andre dele af dit hjem, får dit badeværelse til at føles mere poleret og personligt."

Blå, Grøn, Værelse, Væg, Aqua, Turkis, Indretning, Blågrøn, VVS -armatur, Lilla,

Jessica Isaac

Henderson siger, at det tog i alt fire måneder at oprette et badeværelse, hun elsker - "tre måneder til planlægge/tænke/besætte og fastgøre, og en måned at renovere. "Nu ser hun på et andet badeværelse i desperat behov for en eftersyn. ”Men jeg er ikke klar til at gøre det hele igen, endnu. Følg med, «siger hun.

Cedar & Moss Sconce i børstet satin, Foryngelse, $225.00 | Krystaliseret gulvflise, Lith koncepter Vægflise i Crater Lake, Fireclay Tile | Enkelt håndklædestang i Vibrant Moderne Brushed Gold, Purist, $215.25 | Berøringsfrit toilet i hvid, Purist, $819.20 | Håndvask i håndvask i hvide indtryk, Purist, $600.00 | Forfængelighed afsluttes i linned hvid, Purist, $65.20 | Badeværelsesskabe i linned hvid, Purist, $1,678.85 | Håndklædering i Vibrant Moderne Brushed Gold, Purist, $190.90 | Skuffe Træk i Vibrant Moderne Brushed Gold, Purist, $32.75 | Robe Hook i Vibrant Moderne Brushed Gold, Purist, $86.00 | Toiletpapirholder i Vibrant Moderne Brushed Gold, Purist, $177.40 | Badekar i hvid, Purist, $972.30 | Vaskekran i Vibrant Moderne Brushed Gold, Purist, $764.35 | Bruser og badehaner i børstet guld, Purist, $ 881,60 | Tærskel blå vævet bademåtte, Mål, $ 24,99 | Nate Berkus facetteret sæbedispenser i guld, Mål, $ 9,99 | Nate Berkus ætset træ tank top badekar i hvidt, Mål, $ 9,99 | Nate Berkus glasbeholder (lille), Mål, $7.99 | Vægkunst, Brenna Giessen

Fra:ELLE Decor USA

Jessica Cumberbatch AndersonSite DirectorJessica Cumberbatch Anderson er en New York-baseret livsstilsjournalist.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.