Bedste indendørs plantepotte

instagram viewer

En plantepotte eller stående planter (også kaldet planter på ben, plantepotte med ben, planteholder eller hævede plantemaskiner) er alle raseri - og det er ikke overraskende at overveje stueplanter er blevet det hotteste tilbehør til hjemmet.

Et indendørs plantestativ er fantastisk til at vise dine stueplanter frem; det vil give dit grønt en smule højde og tilføje noget karakter til dit rum. En plantemaskine på ben er også fantastisk til små rum, da de hævede ben (jo højere jo bedre) vil give illusionen om et større rum, da det vil gøre det muligt for mere lys at flyde rundt i rummet.

Fås i forskellige former, størrelser og materialer, og du har ikke noget problem med at finde en indendørs planter, der er lille nok til at sidde på din vindueskarmen, en mellemstor en til at passe i hver en krog og en krone, og en større plantekrukkeholder til at blive omdrejningspunktet i din stue.

I dag kan du også købe plantestande, der kommer uden plantepotten, sådan her midten af ​​århundredet akacietræ plantestand fra Amazon

insta stories
, denne slanke jern plante stativ fra Crocus, dette finurlige sølv metal andefødder plantestativ fra Notonthehighstreet.com, eller dette potteholder i naturligt træ fra B&Q. Du kan endda få en gryderør, som denne massivt træ display stativ fra Etsy. Disse er alle gode alternativer, hvis du vil vælge din egen plantepotte.

Her præsenterer vi dig for 16 plantepottestande, hvor du kan købe plantestativet og plantepotten sammen. Vores run up er opdelt i disse tre kategorier: Gemme (mindre end £ 40), Bruge (mellem £ 40 og £ 80) og Splurge (£ 80 plus).

God shopping!