Marylebone sub-penthouse til salg i det gamle BBC Radio London HQ

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

En ny boutique -udvikling, W1 London, der ligger på Marylebone High Street, vil omdanne det tidligere BBC Radio London -hovedkvarter til 19 luksuslejligheder.

En sub-penthouse med tre soveværelser, der nu er til salg, er en del af denne udvikling fra Sir Peter Woods ejendomsfirma, W-One International. Sir Peter er bedst kendt for at oprette forsikringsselskaber Sheila's Wheels, esure, Gocompare og Direct Line, men er nu flyttet ind i fast ejendom.

Bor i dette hjem, vil du træde i fodsporene til radio oplægsholdere Chris Evans og Tony Blackburn, plus mange berømte musikere, herunder Oasis og Jeff Buckley.

Ud over de tre soveværelser har lejligheden et elegant badeværelse med Villeroy & Boch -apparater og håndvalgte italienske marmorgulve, en rummelig stue og et moderne køkken og hjælpeprogram værelse. Der er også et påklædnings- og pulverrum med en vaskeskab og stilfulde spejle.

3 -værelses sub -penthouselejlighed - The W1 London - stue

W-One International

Gulvvarme og aircondition er monteret i hele hjemmet, og der vil være et 24-timers concierge-team og adgang til en underjordisk parkeringsplads.

insta stories

Ejendommen er designet af Dixon Jones Architects og har også en stor udendørs terrasseplads og en fantastisk udsigt over det ikoniske London skyline.

Det sofistikerede indretning er op til Sophie Paterson Interiors med vægt på bløde gråtoner og cremetoner, der skaber en følelse af ro. Smuk tapet af silke vil pryde væggene og prydbelysning vil yderligere fremhæve lejlighedens stil.

Den førsteklasses beliggenhed i London byder på en overflod af uafhængige butikker, specialbutikker, samtidskunstgallerier og Michelin-stjernede spisesteder. Udviklingen forventes afsluttet i slutningen af ​​2017.

Denne ejendom vil være tilgængelig for £ 12,5 millioner gennem Knight Frank.

Tag en tour:

3 Bed Sub -Penthouse - The W1 London - soveværelse

W-One International

3 Bed Sub -Penthouse - The W1 London - terrasse

W-One International

3 -værelses sub -penthouselejlighed The W1 London - udenfor

W-One International

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Katie Avis-RiordanJeg er webskriver på Country Living og House Beautiful

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.