King George III’s Richmond Observatory Up For Rent - Historisk kongelig ejendom til leje

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Blik på stjerner som fortidens konger ved at leje dette smukke tidligere observatorium i Richmond.

Denne historiske ejendom i London, der er fredet i London, blev bygget til kong George III som hans observatorium i 1769 af datidens berømte arkitekt, Sir William Chambers. Nu er bygningen blevet omdannet til et nyrenoveret elegant hjem, der kan lejes til bolig for første gang i sin 250-årige historie.

Det fuldt roterende kuppelobservatorium blev oprindeligt bygget til at kongen kunne spore Venus 'passage gennem solen. Bygningen er den ældste af sin type i verden og fungerer stadig fuldt ud. Teleskopet i ejendommen er blevet lånt af Crown Estate, da kongens originale teleskop nu sidder i National Museum of Ireland.

Kings Observatory, Old Deer Park, Richmond - cirkulær - Jackson -Stops

Jackson-Stopper

Det majestætiske hus med fire soveværelser ligger på syv hektar park og haver og har udsigt over sin egen private sø, og er opdelt på tre etager, der alle er forbundet med en elevator.

Huset er designet i palladiansk villa-stil og har fire badeværelser, en tagterrasse og tre receptioner-hvoraf det ene er det charmerende sydvendte bibliotek.

insta stories

Ekstraordinære originale træk inkluderer listede vitrineskabe, der tidligere husede kongens samling af videnskabelige instrumenter, højt til loftet, udsmykkede cornicing, vinduesskodder og historisk trapper.

Selvom der hele tiden er en følelse af historie og storhed, er der også mange moderne tilføjelser, såsom den topmoderne audiovisuelle automatisering, klimakontrol og omfattende sikkerhedssystemer.

De fantastiske grunde har områder med vilde blomster, oprindelige græsser, en sø og bådehus samt generøs parkering.

Kings Observatory, Old Deer Park, Richmond - bibliotek - Jackson -Stops

Jackson-Stopper

"Den nuværende ejer af The King's Observatory har pustet nyt liv tilbage i et utroligt stykke historie," sagde Amelia Redington, chef for virksomhedstjenester i Jackson-Stops London. »Ejendommen er smukt restaureret, så den ligner sin tidligere storhedstid som kong George III’s observatorium, med en række periodeelementer såsom smukke lysekroner og egegulve fundet hele vejen igennem.

»Omhyggelig omhu og opmærksomhed er blevet taget siden restaureringsprojektet begyndte i begyndelsen af ​​2015, især på det unikke roterende observatorium og fredede skabe, og vi er meget spændte på at byde en beboer for første gang velkommen til dette hjem tid.'

Denne ejendom kan lejes for £ 37.500 pr. Måned gennem fælles agenter Jackson-Stopper og ridder Frank.

Tag en tour:

Kings Observatory, Old Deer Park, Richmond - spisning - Jackson -Stops

Jackson-Stopper

Kings Observatory, Old Deer Park, Richmond - stue - Jackson -Stops

Jackson-Stopper

Kings Observatory, Old Deer Park, Richmond - soveværelse - Jackson -Stops

Jackson-Stopper

Kings Observatory, Old Deer Park, Richmond - badeværelse - Jackson -Stops

Jackson-Stopper

Kings Observatory, Old Deer Park, Richmond - sø - Jackson -Stops

Jackson-Stopper

Kings Observatory, Old Deer Park, Richmond - grund - Jackson -Stops

Jackson-Stopper


Relateret historie

Tidligere slangerørfabrik i det sydlige London sælges


Katie Avis-RiordanJeg er webskriver på Country Living og House Beautiful

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.