Bedøvelse sommerhus i Cornwall med en konverteret vandmølle nu til salg

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Lombard Mill er et naturskønt femværelses familiehus i det Cornish-landskab, der leveres med et smukt ombygget vandmølle.

Beliggende i Lanteglos, Fowey, kan parcelhuset også prale af næsten to hektar vidunderlige vandhaver med flod, leats og damme.

Kun en kort gåtur fra Fowey River er hjemmet afsondret og idyllisk inden for et område med enestående naturlig skønhed. Det omkringliggende landskab er defineret af dets stenrige, skovklædte kystlinje og smukke uspolerede grønne landskab.

Lombard Mill - Fowey - Cornwall - ejendom - vandmølle - OnTheMarket.com

OnTheMarket.com

Hjemmet har en stor stue med brændeovn, spisestue og en hyggelig stue med trægulve. Køkkenet er i en traditionelt stuehus stil, der inkluderer en fire-ovn Aga, skifer gulve, walk-in spisekammer og den originale clam (brød) ovn.

Selve den ombyggede vandmølle, der var unikt bygget med to vandhjul, er nu anneks med to soveværelser med dobbeltsenge, et badeværelse og en stue i åbent plan med udsigt over floden. Den originale møllevirksomhed tilføjer et ekstraordinært element til hjemmet - optegnelser viser, at der har været en mølle på dette sted siden 1298.

insta stories

Lombard Mill har også flere udhuse, herunder et bryggers, haverum, både, garage og værksted. En frugtplantage kan også findes i hjemmets udvendige rum.

Denne ejendom er tilgængelig for £ 895,000 igennem OnTheMarket.com.

Tag en tour:

Lombard Mill - Fowey - Cornwall - ejendom - stue - OnTheMarket.com

OnTheMarket.com

Lombard Mill - Fowey - Cornwall - ejendom - stue - OnTheMarket.com

OnTheMarket.com

Lombard Mill - Fowey - Cornwall - ejendom - køkken - OnTheMarket.com

OnTheMarket.com

Lombard Mill - Fowey - Cornwall - ejendom - pejs - OnTheMarket.com

OnTheMarket.com

Lombard Mill - Fowey - Cornwall - ejendom - foran - OnTheMarket.com

OnTheMarket.com

Lombard Mill - Fowey - Cornwall - ejendom - stor sø - OnTheMarket.com

OnTheMarket.com

Lombard Mill - Fowey - Cornwall - ejendom - leat - OnTheMarket.com

OnTheMarket.com

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Katie Avis-RiordanJeg er webskriver på Country Living og House Beautiful

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.