Tidligere Covent Garden -hjemsted for Eurythmics 'Dave Stewart er til salg

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Den, der køber denne penthouse i Covent Garden, kommer til at gå i de berømte fodspor på snesevis af A-lister berømtheder, herunder George Harrison, Gwen Stefani, Demi Moore, Robin Williams, David Bowie og Damon Albarn. Listen fortsætter…

Beliggende i hjertet af London i Fielding Court var lejligheden med fire soveværelser et kreativt knudepunkt i slutningen af ​​90'erne og begyndelsen af ​​2000'erne med mange sange skrevet og indspillet her af de berømte gæster. Det nuværende modtagelsesrum var tidligere et studie.

Tidligere ejet af Eurythmics medstifter og rockmusiker Dave Stewart, duplex penthouse har tre private terrasser og har udsigt over de ikoniske Seven Dials, et kryds, der forbinder syv veje i Covent Garden, omgivet af restauranter, teatre, butikker og uafhængige butikker.

Fielding Court flad udestue, Tavistock Bow

Tavistock sløjfe

En nøglebetjent elevator får adgang til lejligheden, der ligger over fjerde og femte sal i blokken. Den imponerende hoveddør er håndlavet og skræddersyet. Et åbent køkken-køkken i Leicht-køkken har bordplader i rustfrit stål og en blanding af højspecificerede Gaggenau- og Neff-apparater.

insta stories

Af de fire soveværelser er det ene en master suite med omklædningsrum, sauna og badeværelse.

Det vigtigste boligareal er beliggende på femte sal, adgang via en moderne trappe inden for det genkendelige glasatrium på forsiden af ​​bygningen, der også fører til sjette etage 'kragerede' - en fuldglaseret privat lun med fantastisk udsigt over West End og perfekt til lidt kontemplativ stjernekiggeri af en aften.

Damien Hirst blev citeret for at sige om ejendommen: 'Hans lejlighed i Covent Garden er strålende. Han holdt en fest for mig der. Jeg elsker det. Sindssyg. Det er ligesom Willy Wonkas fabrik i Charlie og chokoladefabrikken. Han har lige alt dette højteknologiske legetøj, og han har hjem overalt. '

Denne ejendom er tilgængelig for £ 3,85 millioner igennem Tavistock sløjfe.

Tag en tour:

Fielding Court flad stue, Tavistock Bow

Tavistock sløjfe

Fielding Court fladt badeværelse, Tavistock Bow

Tavistock sløjfe

Fielding Court flad soveværelse, Tavistock Bow

Tavistock sløjfe

Fielding Court fladt taghave, Tavistock Bow

Tavistock sløjfe

Fielding Court flad sauna, Tavistock Bow

Tavistock sløjfe

Fielding Court -lejlighed, Tavistock Bow

Tavistock sløjfe

Fielding Court soveværelse, Tavistock Bow

Tavistock sløjfe

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Katie Avis-RiordanJeg er webskriver på Country Living og House Beautiful

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.