Inde på Cliveden House Hotel, hvor Meghan Markle opholder sig natten før det kongelige bryllup

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

I denne uge annoncerede Kensington Palace de to steder, hvor prins Harry og Meghan Markle vil overnatte, inden de rejser til Windsor for at gifte sig i St George's Chapel den 19. maj.

Prins Harry vil bo på Dorchester Collection's Coworth Park -hotel nær Ascot sammen med sin bror hertugen af ​​Cambridge, der også fungerer som bedste mand.

Hvad angår Meghan, vil hun have sin mor, Doria Ragland, sammen med hende natten før, og de vil begge blive ved Cliveden House Hotel som findes på National Trustejendom i Berkshire.

hvordan man ser det kongelige bryllup

Getty Images

Men hvad ved vi ellers om placeringen af ​​de kommende brudes øjeblikke før brylluppet?

Beliggenhed

Cliveden House findes i Berkshire, det samme amt, som den kongelige by Windsor ligger i. Godset ligger blandt de maleriske landsbyer Cookham, Burnham, Taplow og Hedsor.

Ifølge Google Maps er hotellet cirka 25 minutters kørsel fra St George's Chapel i Windsor Castle, hvor det historiske bryllup finder sted.

insta stories

Bygningen og grunden

Huset er et stateligt hjem, der er opført i klasse I. Det er privatejet, men bruges som et femstjernet prisvindende hotel. Det blev designet af arkitekten Sir Charles Barry, der også krediteres for at have designet Palace of Westminster. Huset blev bygget i 1666, og ifølge hotellets hjemmeside forbliver det dekoreret med antikke møbler og antikke detaljer. Det ligger på 376 hektar National Trust -grunde, hvilket betyder, at det er beskyttet af velgørende formål.

Cliveden House Hotel Berkshire Meghan Markle
Parterre haven

National Trust

Godset blev foræret til National Trust i 1942 og siger tilliden det er en af ​​deres mest besøgte ejendomme i landet. Af alle de tønder land er 100 hektar formelle grunde, som plejes af personale og frivillige. Der er en række attraktive haver med udsigt over Themsen inden for grunden, herunder den maleriske Japansk vandhave (som er centreret omkring en kinesisk pagode), seks hektar stor Parterre-have og Rosenhave som kan prale af over 900 roser i sommermånederne.

Historisk baggrund

Huset har en fascinerende, rig og til tider skandaløs baghistorie. Da det først blev bygget, blev det erhvervet af 2. hertug af Buckingham specielt til sin elskerinde i 1668. Bare to år senere blev hertugen såret i en dobbelt over sagen.

En række andre hertuger, jarler og grevinder boede i huset, indtil i 1795 en 'ødelæggende' brand flød gennem ejendommen og ødelagde hovedpalæet.

Passende, i betragtning af Meghans nationalitet, har huset Amerikanske links, også. I 1893 blev godset købt af den amerikanske forretningsmand William Waldorf Astor (fra Waldorf -hotelgruppen).

Nancy Astor Cliveden Husets historie
Nancy Astor, da hun blev valgt i 1919

Getty Images

Også passende har hotellet forbindelser til banebrydende kvinder, da Waldorf Astors søn senere blev gift med Nancy Shaw, der blev den første kvinde valgt til parlamentet i 1919. Da Nancys politiske karriere tog fart, bare et år efter at de første kvinder i Storbritannien havde været givet stemmeret, brugte parret huset til at underholde magtfulde skikkelser i politik og samfund. Charlie Chaplin, Henry Ford, Winston Churchill, præsident Roosevelt og Mahatma Ghandi besøgte alle i løbet af disse år.

Den måske største skandale, som Cliveden huskes for, er Profumo affære, som seerne af Kronen vil huske at blive refereret i sidste del af anden sæson. Det var Cliveden House, hvor den konservative udenrigsminister John Profumo mødte Christine Keeler. De to indledte senere en affære, som chokerede landet og førte til en politisk krise.

Kan ikke-kongelige blive der?

Ja, ejendommen blev åbnet som et luksushotel i 1985. På hotellet kan gæsterne bo i værelser og suiter med Lady Astor -suiten - som inkluderer en privat terrasse og en fantastisk udsigt over haverne og Themsen - fra 1.535 £ pr. Nat.

Samt en restaurant ledet af kok Andre Garett Hotellet har også udsigt over Parterre -haven sejlture fra Cliveden Boathouse, hvor du kan bestille til charterbåde for en tur ned ad den mest ikoniske flod i Storbritannien. Cliveden House Hotel er et søsterhotel af Chewton Glen Hotel and Spa i Hampshire.

Med alt det ovenstående i tankerne får Markle og hendes mor et afslappende, smukt og fascinerende ophold forud for den store dag.

Fra:Harpers BAZAAR UK

Olivia BlairDigital nyhedsredaktørOlivia er ELLEs Digital News Editor, der dækker popkultur, royal, livsstil og kvinders nyheder og funktioner.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.