10 bedste lufthavnshoteller i verden

instagram viewer

Det Westin Denver, der åbnede i 2005, har lavet bølger på grund af dets slanke design i helglas (ligner en fugl i flyvning), skyhøje lobby med ultramoderne møbler og værelser med udsigt over landingsbanerne og Rocky Bjerge. Plus, lufthavnens nye pendlerbane har dig på Union Station på cirka 40 minutter.

fra £ 209 pr. nat, hotels.com

Book nu

Jet-watchers kan se flyene, der kommer og går fra deres værelser på Fairmont i Vancouver Internationale Lufthavn (men det vil de ikke høre flyene, da alle værelser er fuldt lydisolerede). Hvis flyselskabers mad ikke gør det for dig, kan du nøjes med et måltid med østers og bøf på Globe@YVR, efterfulgt af en jetlag-reducerende massage i spaen.

fra £ 236 pr. nat, hotels.com

Book nu

Ti minutter fra Abu Dhabi Internationale Lufthavn er Yas Viceroy Abu Dhabi, kendt for sit spektakulære buede stål- og glasdesign (smukt belyst om natten). Dette over-the-top hotel har 499 værelser og 11 restauranter, herunder Kazu for japansk og Amici for italiensk. For cocktails og udsigt over solnedgangen, tag til Skylight Bar på taget.

fra £ 101 pr. nat, hotels.com

Book nu

insta stories

Forbundet til Singapore Changi Lufthavns Terminal 3, den stilfulde Crowne Plaza Changi lufthavn har alt, hvad en træt rejsende har brug for, fra zoneterapibehandlinger og et døgnåbent fitnesscenter, til en udendørs pool og Azur restaurant, med en gourmetbuffet hele dagen, så du kan spise når stemningen rammer (eller du kan bare bestille roomservice).

fra £ 109 pr. nat, priceline.com

Book nu

Ved Hilton München Lufthavn, mellem terminal 1 og 2, slappe af med en hot stone massage i Fit & Fly Spa, få en bid mad i Charles Lindbergh restaurant og derefter indhente arbejdet i de lydisolerede værelser (eller bare fange nogle zzz'er). Har du en lang pause og behøver ikke at overnatte? Book et værelse bare for dagen.

fra £ 294 pr. nat, expedia.com

Book nu

Hvis du skal til kongrescentret AsiaWorld-Expo i Hongkong, kan du ikke blive tættere på, da SkyCity Marriott er forbundet til komplekset, og det er kun fem minutter fra lufthavnen (gratis transport tilbydes). Faciliteterne omfatter en spa, pool, fem restauranter, mødelokaler og en to-etagers lounge, som nynner hele dagen med internationale forretningsrejsende.

fra £ 237 pr. nat, travelocity.com

Book nu

Uanset hvilken tid dit fly ankommer eller afgår, Langham Place har roomservice døgnet rundt, så en omelet om morgenen eller en sen burger er kun et telefonopkald væk. Andre frynsegoder på dette kunstfyldte hotel nær Terminal 3 omfatter dybe badekar på værelserne, et topmoderne fitnesscenter og moderne kantonesisk køkken på Ming Court.

fra £ 121 pr. nat, hotels.com

Book nu

En af de bedste fordele ved Højt Bogotá, fem minutter fra lufthavnen, er den gratis kontinental morgenmad - friskpresset juice, kager, frugt, yoghurt og andre varer. Du kan også lide det hippe, moderne interiør og de trendy hangout -rum, herunder en indendørs lounge med komfortable sofaer og et fredeligt baggårdsområde.

fra £ 73 pr. nat, expedia.com

Book nu

InterContinental Johannesburg O.R. Tambo Lufthavn - Johannesburg

Modsat ankomsthallen er InterContinental Johannesburg har elegante, velindrettede værelser med læderindretning og marmorbadeværelser. Restaurant Quills serverer retter som spinat-og-linsekorma og lammekoteletter med pap (Sydafrikansk polenta), og baren har specialiseret sig i sydafrikanske vine og øl.

fra £ 224 pr. nat, hotels.com

Book nu

Det Hilton Schiphol's udvendigt er en futuristisk kubisk formet glasfacade, mens interiøret domineres af et stort, lysfyldt atrium. Værelserne er indrettet i guld, grå og hvide farveskemaer og har abstrakte malerier af hollandske kanaler på væggene. Der er også en hollandsk-asiatisk restaurant, en beroligende spa og, i lobbyen, ankomst- og afgangsskærme.

fra £ 124 pr. nat, priceline.com

Book nu