Ikea x Tom Dixon lancerer DELAKTIG

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Ikea og Tom Dixon udfordrer møbelindustrien med et friskt, åbent sæt på siddepladser, der er ideelle til små rum.

De er gået sammen om at skabe DELAKTIG, en kollaborativ 'platform for at leve' - i det væsentlige en modulær seng og sofa, der kan konfigureres på enhver måde, du ønsker helt at gøre den til din egen.

'Tænk på DELAKTIG som et tomt lærred,' foreslår Ikea. 'Når du har besluttet størrelsen på din base, lad dine behov og drømme bestemme resten.'

Designer Tom Dixon opsummerer perfekt samarbejdet: 'Du kan gå til Ikea, og du kan købe dig en DELAKTIG seng. Det er en overkommelig seng. Hvis du vil, kan du tilføje komponenter for at gøre det til en sofa. Når du har fået denne sovesofa, kan du tilføje vores hacks, andres hacks, eller du kan hacke den selv. '

Ikea x Tom Dixon - DELAKTIG

Ikea

DELAKTIG, det svenske ord for 'involvering', handler i høj grad om samarbejde, så det er ikke overraskende, at denne sofa tilskynder til netop det.

Der er tilføjelser, f.eks. Opgavelamper, sofaborde og magasinreoler, der kan spændes, slidses eller boltes fast for øjeblikkeligt at omdanne din sofa, uanset om det er et arbejdsområde eller underholdningsrum. Og det er fleksibelt nok til, at du kan ændre komforten eller tilføje nye funktioner-som en selvfremstillet rumdeler eller et hyggeligt hjørne til to.

insta stories

Prispunkter starter fra £ 450 for en DELAKTIG lænestol, £ 460 for en chaiselong med armlæn og £ 575 for en to-personers sofa. Priserne varierer med specifikke tilføjelser.

DELAKTIG af Ikea x Tom Dixon lanceres i februar.

Ikea x Tom Dixon - DELAKTIG

Ikea

Ikea x Tom Dixon - DELAKTIG

Ikea

Ikea x Tom Dixon - DELAKTIG

Ikea

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.