Ina Garten Mac og ost opskrift

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

tallerken med mac og ost

Foto af Andre Baranowski

Serverer 6

12 ounces tyk skiver bacon
Kosher salt
Vegetabilsk olie
1 pund lille pasta, såsom cavatappi eller makaroni
1 liter sødmælk
8 spiseskefulde (1 pind) usaltet smør, delt
1/2 kop universalmel
12 ounce Gruyère ost, revet
8 ounces ekstra skarp cheddarost, revet
6 ounce blåost, såsom Roquefort, smuldret
1/2 tsk friskkværnet sort peber
1/2 tsk friskrevet muskatnød
5 skiver hvidt sandwichbrød, skorper fjernet
1/4 kop hakkede friske basilikumblade

1. Forvarm ovnen til 400 °. Læg bacon i et lag på en plade og bag i 15 til 20 minutter, til det er sprødt. Smuldr til groft og sæt til side. Reducer ovnen til 375 °. Juster bageristene til 2 plader.

2. Dryp imens olie i en stor gryde med kogende saltet vand. Tilsæt pastaen og kog i henhold til pakningsvejledningen til al dente, normalt 6 til 8 minutter. Dræn godt.

3. Varm mælken op i en gryde, men lad den ikke koge. Smelt 6 spiseskefulde smør i en stor (4-quart) gryde og pisk melet i. Kog ved svag varme i 2 minutter, under konstant omrøring med et piskeris. Pisk den varme mælk i til en tyk og cremet hvid sauce og kog under omrøring i cirka 2 minutter mere. Af varmen tilsættes Gruyère, cheddar, Roquefort, en spiseskefuld salt, peber og muskatnød.

insta stories

4. Kombiner saucen med den kogte pasta og bacon, og rør til det er grundigt kombineret. Læg 6 individuelle gratineringsretter på 2 plader og hæld pastaen deri. (Du kan også bruge en 3-quart bagning fad.)

5. Tern brødet, læg det i en foodprocessor udstyret med et stålblad, og forarbejd, indtil du har grove krummer. Smelt de resterende 2 spiseskefulde smør og tilsæt krummerne med hakket basilikum. Puls maskinen bare for at kombinere. Drys brødkrummerne over pastaen og bag, indtil saucen er boblende og brødkrummerne er gyldne, cirka 35 til 40 minutter.

Prøv Inas variation af denne ret med hummer!

LOBSTER MAC OG OST
Serverer 6 til 8

Kosher salt
Vegetabilsk olie
1 pund cavatappi eller albue macaroni
1 liter mælk
8 spiseskefulde (1 pind) usaltet smør, delt
1/2 kop universalmel
12 ounce Gruyère ost, revet (4 kopper)
8 ounces ekstra skarp cheddar, revet (2 kopper)
1/2 tsk friskkværnet sort peber
1/2 tsk muskatnød
1 1/2 pund kogt hummerkød
1 1/2 kopper frisk hvidt brødkrummer (5 skiver, skorper fjernet)

1. Forvarm ovnen til 375 grader.

2. Dryp olie i en stor gryde med kogende saltet vand. Tilsæt pasta og kog i henhold til anvisningerne på pakken, 6 til 8 minutter. Dræn godt.

3. Varm imens mælken op i en lille gryde, men lad den ikke koge. Smelt 6 spiseskefulde smør i en stor gryde og tilsæt mel. Kog ved svag varme i 2 minutter under omrøring med et piskeris. Tilsæt stadig den varme mælk under omrøring, og kog i et minut eller to mere, indtil den er tyknet og glat. Af varmen tilsættes Gruyère, cheddar, 1 spsk salt, peber og muskatnød. Tilsæt den kogte makaroni og hummer og rør godt rundt. Læg blandingen i 6 til 8 individuelle gratineringsretter.

4. Smelt de resterende 2 spsk smør, kombiner dem med de friske brødkrummer og drys ovenpå. Bages i 30 til 35 minutter, eller indtil saucen er boblende og makaronien er brunet på toppen.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.