Opskrift på spinat og cheddar

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

soufflé

James Baigrie

Serverer 2 til 3

ingredienser

3 spsk usaltet smør, plus ekstra til smøring af fadet


1/4 kop fintrevet parmesanost, plus ekstra til drys


3 spiseskefulde mel til alle formål


1 kop skoldet mælk


1/4 tsk muskatnød


Knivspids cayennepeber


Kosher salt og friskkværnet sort peber


4 ekstra store æggeblommer ved stuetemperatur


1/2 kop revet lagret Cheddarost, let pakket


1 pakke frosset hakket spinat, optøet og presset tør


5 ekstra store æggehvider ved stuetemperatur


1/2 tsk fløde af tandsten

Rutevejledning

1. Forvarm ovnen til 400 grader. Smør indersiden af ​​en 6-til-8-kop soufflefad (6 1/2 til 7 1/2 tommer i diameter x 3 1/2 tommer dyb) og drys jævnt med parmesan.

2. Smelt smørret i en lille gryde ved svag varme. Med en træske røres melet i og koges under konstant omrøring i 2 minutter. Slå af varmen, pisk den varme mælk, muskatnød, cayenne, 1/2 tsk salt og 1/4 tsk sort peber i. Kog ved svag varme under konstant omrøring i et minut, indtil den er glat og tyk.

insta stories

3. Sluk for varmen, men mens det stadig er varmt, blandes æggeblommerne i. Rør cheddar, parmesan og spinat i, og overfør til en stor skål.

4. Kom æggehviderne, fløde af tandsten og en knivspids salt i skålen på en elektrisk mixer, der er udstyret med piskeriset. Slå ved lav hastighed i et minut, på medium hastighed i et minut, derefter til sidst ved høj hastighed, indtil der dannes faste, blanke toppe.

5. Pisk en fjerdedel af æggehviderne i ostesovsen for at lette, og fold derefter resten i. Hæld i den tilberedte soufflefad, og glat derefter toppen. Tegn en stor cirkel ovenpå med spatelen og stil den midt i ovnen. Skru temperaturen ned til 375 grader. Bages i 30 til 35 minutter (lad være med at kigge!), Til de er puffede og brune. Server straks.

BEMÆRK: For at lave på forhånd forbereder du opskriften gennem trin 3 (tilføjelse af ostene). Du kan gøre dette op til 2 timer i forvejen. Hold blandingen tildækket ved stuetemperatur, og fortsæt derefter med opskriften lige inden bagning.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.