This Is the Knife Anthony Bourdain siger, at alle burde eje

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Anthony Bourdain ser ud til at have svarene på alle livets spørgsmål.

Det Enhjørning Frappucino-hadende kok har tidligere skolet os i kunsten at få børn til at prøve eventyrlystne fødevarer (hans datter sugede østers i en alder af tre), og han har også lært os hvorfor Kobe oksekødssliders er den værste trend nogensinde at eksistere.

Men Bourdains seneste råd er måske det mest nyttige tip endnu. Ved premieren på sin nye dokumentar Spildt! Historien om madspild, han delte, at nøgleingrediensen til ethvert køkken er en god kokskniv - også selvom du ikke er ekspert.

"Som en startkokskniv, The Global er ret godt til en første timer, «siger Bourdain.

Kniv, bestik, køkkenkniv, service, kniv, skærebræt, bordkniv, værktøj, køkkenredskaber,

Global

KØB NU:Global Classic Chef's Knife, $ 99,95 amazon.com

Roset for sin evne til at skære igennem både hårde grøntsager og proteiner, den lette, rustfrie stål G-2 er en japansk kniv fremstillet på samme måde som et samuraisværd. Det har også en

insta stories
finjusteret klinge, der er lige så skarp som Anthony Bourdains vid. Og hvis det er godt nok til Bourdain, det er godt nok for os.

Dokumentaren Wasted! The Story of Food Waste frigives i udvalgte teatre og på VOD den 13. oktober.

SE: Anthony Bourdain afslører sin mest skattede rejsesouvenir

Fra:By og land USA

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.