17 paraplystativer til entre, bryggers, veranda

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Et paraplystativ er en pæn og praktisk opbevaringsløsning til paraplyer og sparer dit gulv for at blive for vådt, når du kommer ind i dit hjem.

Vi ved alle, hvordan gennemblødende våde paraplyer kan komme i regnen (især når der er kraftigt regnskyl), så det er ideelt at have en dedikeret holder til din brolly. Det er også fantastisk, for lad os se det i øjnene, hvor ofte bruger du på at strejfe rundt i huset på udkig efter den brolly, du har placeret forkert? Nu skal du holde det på samme sted

Paraplystativer er perfekte til opbevaring af paraplyer, uanset om de er våde eller tørre, og kan typisk placeres under verandaen eller i gang, bryggers eller bagagerum. De er normalt fritstående, findes i en række materialer (rotting, metal, keramik, stål osv.) Og skal have en drypbakke til opsamling af overskydende vand for at beskytte dit gulv.

Paraplyholdere varierer i størrelse, så husk dette med hensyn til dit rum, men der findes nogle flotte designs, der alle tilbyder praktiske og dekorative fordele, selv når de ikke er i brug. Mens slanke paraplystativer er perfekte til smalle gange, kan du investere i en multifunktionel opbevaringsenhed, der kombinerer en paraplyholder med en

insta stories
skoholder, for eksempel.

Her har vi udvalgt en række praktiske, stilfulde, budgetvenlige og finurlige paraplystativer til dit hjem.

1

Paraplyholder i marmor

Guld- og marmorparaplyholder

Oliver Bonas

oliverbonas.com

£68.00

KØB NU

Vi mangler endnu et mere stilfuldt paraplystativ. Dette slanke, guldjern og hvide marmordesign fra Oliver Bonas topper bestemt listen. Opbevar denne udstillet på gangen.

2

Moderne paraplystativ

Mos paraplyholder

GJORT

lavetmade.com

£20.00

KØB NU

Denne metal paraplyholder fra MADE er færdig i sort og har et gitterlignende design for at holde tingene rene og moderne.

3

Slank paraplyholder

Tosca paraplyholder - hvid

Amara

Yamazakiamara.com

£62.00

KØB NU

Vi elsker det slanke design på denne stålparaplyholder, hvilket gør den ideel til selv de smalleste gange. Den har to rum til opbevaring af både store og små paraplyer.

4

Eg paraplyholder

Hambledon paraplyholder

Havehandel

gardentrading.co.uk

£70.00

KØB NU

Vi elsker enkelheden i denne håndlavede paraplyholder i naturlig eg. Den har en metalbakke i bunden for at fange overskydende vand.

5

Billig paraplyholder

Grå pil paraplyholder

Dunelm

Dunelmdunelm.com

£20.00

KØB NU

Denne håndlavede grå pil -paraplykurv tilbyder rigelig opbevaringsplads og er let at flytte med to håndtag på hver side. Til £ 18 er det en god handel, og det har også haft strålende anmeldelser!

6

Multipurpose paraplystativ

Huldra paraplyholder med skoholder

GJORT

lavetmade.com

£139.00

KØB NU

Denne nordisk-inspirerede, pulverlakerede metal- og naturtræparaplyholder er perfekt til din gang. Bonus: Du kan også trykke 10 par sko på den.

7Country Water Hyacinth Paraplystativ

John Lewis og partnere

John Lewis og partnerejohnlewis.com

£35.00

KØB NU

Denne paraplyholder er perfekt til moderne rustikke eller landlige hjem. Vandhyacint har et fibrøst væv, som gør den ideel til kurvevævning, og i dette tilfælde perfekt til en paraplyholder.

8

Metal paraplyholder

Pluvian soakstone paraplyholder (sort)

Amazon

Mango dampamazon.co.uk

£21.99

KØB NU

Denne sorte paraplyholder er fremstillet i rustfast metalkonstruktion og er perfekt til at holde høje paraplyer.

9

Høj paraplyholder

Tårnhængende paraplyholder

Trouva

Yamazaki Japantrouva.com

US $ 69,95

KØB NU

Høj og slank, denne paraplyholder har to niveauer og fire kroge, der giver masser af plads til at hænge flere brollies. Den leveres også med en drypbakke.

10

Industrielt paraplystativ

Industrielt metal paraplystativ

Cox & Cox

coxandcox.co.uk

£95.00

KØB NU

Hvis du elsker alt industrielt, kan du snappe denne metal paraplyholder op fra Cox & Cox. Det er generøst i størrelse, det kan prale af et burdesign, og det er færdigt med fire kugleformede fødder.

11

Quirky paraplyholder

Regnstøvler i porcelæn, paraplystativ 36cm

Selfridges

SELETTIselfridges.com

£138.00

KØB NU

Der er ikke noget, der er dagligdags, hvad angår det italienske mærke Seletti. Denne legende, helt hvide regnstøvlesilhuet paraplyholder er ideel under din veranda.

12

Minimalistisk paraplyholder

Curva paraplystativ - sølv

Amara

AYTMamara.com

£124.00

KØB NU

Denne paraplyholder i rustfrit stål kan prale af et slankt og minimalistisk design, der vil supplere et moderne hjem. Den fås i sølv eller guld.

13

Paraplystativ til frakke

Vægmonteret metalfrakker

Cox & Cox

coxandcox.co.uk

£125.00

KØB NU

Denne vægmonterede frakke, taske og hatteholder fra Cox & Cox har en praktisk plads i bunden til opbevaring af paraplyer. Dette stålstativ har en bekymret, forældet finish.

14

Paraplyholder i rattan

Hambleden paraplyholder i rattan

Wayfair

wayfair.co.uk

£17.99

KØB NU

Denne praktiske paraplyholder i rattan giver god værdi for pengene. Den har en aftagelig indvendig drypbakke i metal, og det store buede håndtag gør den ideel til at bevæge sig i ro og mag.

15

Pladsbesparende paraplyholder

Saunders metal paraplyholder - sort

Argos

Levestedargos.co.uk

£20.00

KØB NU

Moderne, stilfuld og praktisk, denne pungvenlige paraplyholder i sort metal er en fantastisk pladsbesparende tilføjelse til din gang. Den fås også i hvid.

16

Keramisk paraplyholder

Keramisk pingvin paraplyholder

Graham & Green

grahamandgreen.co.uk

£50.00

KØB NU

Graham & Green tilbyder et moderne, men vintage-inspireret design med denne monokrome pingvinprint paraplyholder.

17

Vægmonterbar paraplyholder

Vægmonteret paraplyholder

Etsy

Studio3Sdesignetsy.com

238,80 $

KØB NU

Denne vægmonterede paraplyholder er perfekt til et moderne hjem. Vandtæt og let at vedligeholde, stativet er aftageligt og kan rengøres når som helst.

Kan du lide denne artikel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få flere artikler som denne leveret direkte til din indbakke.

TILMELDE

Abonner på House Beautiful -magasinet i dag, og få 6 numre for kun 15 £, leveres direkte til din dør hver måned.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.