Gammeldags køkken i Maine

instagram viewer

Gammeldags køkken designet af R. Roman Hudson

En 369 salamander -slagtekylling fra Southbend står ved siden af ​​en 489 DCS -serie med seks brændere og en grill. Øen er toppet med Calacatta Gold-marmor og udstyret med en Blanco Magnum enkeltskålsvask og Perrin & Rowe's Bridge-vandhane med sidespray i poleret krom. Clemson pendel fra Restoration Hardware.

Et køkken, der holder det enkelt

Oprydningsvasken over for komfuret er en Shaws Original, lavet af ildsted, som er blødere end porcelæn og mindre tilbøjelige til at chippe dine retter. Til højre en ægte skuffe og under den tre faux skuffer, der skjuler en skraldespand. Bordpladerne i teak og kabinet af perleplader blev fremstillet af Sheepscot Woodworking. R. Roman Hudson tog en væg ned for at åbne køkkenet til morgenmadslokalet, dækket med et bord i Duncan Phyfe-stil og stole i Regency-stil, der var originale i huset. Lige udenfor er en ny tilføjelse til alrummet.

Pantry med noget gammelt, noget nyt

Pantryet, med dets originale skydedørs overdel, blev holdt intakt og frisket med fire satin nikkel trækker fra Restoration Hardware-og nyt tapet med et gammeldags look, specialfremstillet af Peter Fasano

insta stories

Morgenmadslokale med fransk twist

I morgenmadslokalet blev de nye franske døre med sidelys kopieret fra dem i entreen. Indretningsarkitekt Elizabeth Hague fik bordet faux-malet med et fugleperspektiv ahornglasur. Antik fransk lysekrone i støbejern fra Kenny Ball Antiques.