Designer køkken i Georgien

instagram viewer

Grøn ø

Øen er optrappet foran for at skjule alt rod i køkkenet og malet Bayberry Green fra The Old Fashioned Milk Paint Co. Iron rack med 12 votives af Jan Barboglio. Rhones vedhængslamper og Pacific City sconces ovenfor spænder fra foryngelse. AeroTech vægovn fra Fisher & Paykel. Sony Bravia 40-tommer LCD-tv.

Sten Pejs

Gamle belgiske ølflasker er anbragt på den tørstablede pejs, lavet af Tennessee fieldstone. Øen er udstyret med en KitchenAid Architect -serie ismaskine.

Gaardbord

Åbne hylder rummer fade og glasvarer, og sølvtøj opbevares i en skuffe i det gamle franske gårdbord, hvilket gør det meget let at sætte. Billardlyset er antikt, og det er hjertet af fyrretræsgulve.

Gryderække

Den gamle slagterblok og jernpottestativet blev fremstillet af samme producent og fundet i en antikvitetsforretning. Vasken i gårdstil og bordpladerne er lavet af fedtsten fra Vermont Soapstone. "Selv slebet granit ville have set for nyt ud til dette køkken," siger Kettles. Country Kitchen Bridge vandhane fra Rohl. Opvaskemaskine fra Bosch.

insta stories

Spisekammer

Et sæt pantryhylder er omkring fire centimeter dybe, bare på størrelse med en typisk krukke, så tingene ikke gemmer sig bag hinanden. Biblioteksstigen er en antik fra Belgien.

Kogebøger

Et andet sæt pantryhylder var dimensioneret til kogebøger, farverige Fiestaware -tallerkener og KitchenAid -mikrobølgeovnen.