Klassisk engelsk look i Los Angeles

instagram viewer

Hætte med antik tin -finish

60-tommer BlueStar RNB Heritage Classic-serien har seks brændere, to ekstra store ovne og en professionel stilhøjde og infrarød slagtekylling. Metalhætten er specialfremstillet med en antik tin-finish.

Håndlavede marokkanske fliser

På bagsiden har håndlavede marokkanske Bejmat -fliser af Mosaic House en opaliserende kvalitet. Injektionsmørtel er tonet taupe for at foreslå alder og ekko Lagos Azul kalkstene fra Walker Zanger. Både vask og vandhane er fra Michael S. Smith Town Collection til Kallista. Arkitekt Oscar Shamamian fandt plads til venstre for et lavt skab til at rumme et udvalg af te.

Morgenmad værelse

Morgenmadslokalet er hængt med Moghul Panel hampgardiner fra Jasper -kollektionen af ​​Michael S. Smith. George III mahogni stole omgiver et William IV palisander bord. Den dovne Susan i midten stammer fra den georgiske æra. Den malede træ- og metallygte er fra Jasper -kollektionen af ​​Michael S. Smith.

Ottekantet morgenmadslokale

Den ottekantede morgenmadslokale er som et lille tempel i haven. Det giver Smith en behagelig følelse af at spise udenfor, samtidig med at han beskytter ham mod direkte sollys. Fem par franske døre fører ud til terrassen, brolagt i tyrkisk travertin.

insta stories