Beautiful House

Butikker + Salg

Hvad er Homesense?

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Jeg er en HomeGoods -pige hele tiden, men der er noget ved søsterbutikken, Homesense, som jeg ikke kan få nok af. Lige så magisk som HomeGoods, at du afslører ting, du ikke finder i de fleste kæde -møbelbutikker, er butikken endnu større og fokuserer på bestemte rum. Tænk: I stedet for bare at være et sted at købe indretning til få adgang til dit spisebord, du kan faktisk købe et spisebord.

Så som en selvudråbt Homesense-ekspert og, hvis jeg skal være ærlig, afhængig, er det her, hvad du har brug for at vide, når du mentalt forbereder dig på at shoppe i butikken. Og ikke for at være en total buzzkill, men der er kun butikker i New Jersey, New York, Maryland og Massachusetts i øjeblikket. Den gode nyhed? Det er helt roadturen værd.

1. Priserne ligger i samme område som HomeGoods.

Begge butikker ejes af TJX-også moderselskab til TJ Maxx og Marshalls-så priserne er, hvad du ville forvente af forhandlerne uden for prisen. Hvad du betaler for et lys i HomeGoods er, hvad du betaler for et lys i Homesense.

insta stories

2. Du kan indrette hele dit alrum i butikken.

Du kan købe alle slags møbler der, samt alt det tilbehør, du gerne vil fylde rummet. De store varer er kurateret på en måde, der får dig til at føle, at du er i en egentlig møbelbutik, men for en brøkdel af prisen.

Møbler, stue, værelse, Indretning, bord, sofabord, stol, hjem, sofa, terrasse,

Hus Smukt

3. De sælger hardware og ting som forfængelighed og kar.

Leder du efter en ny forfængelighed til badeværelset? Du finder måske bare en på Homesense. Der er et afsnit kaldet "den almindelige butik", der har hardware, arrangører og endda værktøjer. En gang var jeg i East Hanover, New Jersey Homesense, og de havde et smukt badekar. Et badekar!

4. De leverer.

Yup, ligesom HomeGoods, kan du få leveret det køkkenbord, du så på. Farvel, stress ved at prøve at finde ud af, hvordan du måske kan skille den ad, bryde den ned og derefter passe den ind i din bil.

5. De har ikke seng og badeartikler.

Mens Homesense er fantastisk til at få sengetavler og måske endda et faktisk badekar, finder du ikke det grundlæggende som dyner eller bademåtter i butikken. TJX siger at Homesense komplimenterer HomeGoods, hvilket stort set betyder, at du skal handle i begge butikker for at blive færdig med at dekorere dit hus.

6. Der er en hel hjemmekontorafdeling.

I stedet for kun at have nogle søde skrivebordsarrangører og planlæggere - som butikken også har, FYI - kan du også finde et sødt skrivebord.

Maskine, Møbler, Indretning, Symaskine,

Danielle Tullo


Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.


7. Du får et vist overlap mellem butikkerne.

Samme dag, der @HomeGoodsObsessed postede dette billede af en rødlig barstol, mens jeg på HomeGoods i San Carlos, Californien, så de nøjagtig samme bænke (med samme pris) på Homesense i Paramus, New Jersey.

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

8. Der er et helt udvalg af sofabordbøger.

Hvis du synes, du kan finde søde måder at få adgang til dit hus på HomeGoods, skal du bare vente, indtil du træder ind i Homesense. Den har en gang dedikeret til nedsatte kaffebøger, hvilket i det væsentlige er himlen.

Detail, Produkt, Bygning, Bogsalg, Publikation, Hylde, Hylder, Midtergang, Bog, Beholdning,

Hus Smukt


Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.


Følg House Beautiful den Instagram.

Danielle TulloStedfortrædende redaktørJeg kan godt lide pink, iskaffe og lange gåture gennem stearinlysafsnittet.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.