Greenville, South Carolina - Bedste sted at besøge 2017

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hver januar, New York Times udgiver en liste over de hotteste steder at rejse det år. Den er typisk fuld af fjerntliggende internationale destinationer og 52 steder at gå i 2017 listen var ikke anderledes, med steder som Stockholm, Sverige og Osaka, Japan på listen. Men vi her kl Country Living var spændte på at se, at de også inkluderede lille by fra Greenville, South Carolina - går endda så langt som at kalde det den næste Charleston.

Selvom du måske aldrig har hørt om denne by i det nordvestlige hjørne af staten, kan du tilføje en masse varme nye restaurantåbninger - fra Sean Brocks Husk til en ny Wolfgang Puck stedet -til smukke omgivelser i Blue Ridge Mountains, og du har fået dig en destination, du absolut skal besøge, og som helt sikkert burde være på din skovliste i år. EN kæreste flugt er i orden, måske?

Her er et par billeder for at overbevise dig om, hvor smukt Greenville, South Carolina faktisk er.

insta stories

Falls Park på Reedy Rive

South Carolina

Getty Images

Downtown Greenville Skyline

South Carolina

Getty Images

Downtown Greenville om natten

South Carolina

Getty Images

Klokketårnets klokkespil på Furman College

South Carolina

Getty Images

Fra:Country Living USA

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.