Hvad kan man forvente af prins Williams bedste mandstale ved det kongelige bryllup

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Prins Harry meddelte i sidste måned, at han ville vende tilbage til at have sin bror, prins William, som sin forlover. William reagerede ved at sige, "Det føles fantastisk, en sand fornøjelse... hævn er sød. "

Et tilbageblik på Harrys tale ved hertugen og hertuginden af ​​Cambridge's bryllup i 2011 giver et par tip om, hvad William kan have i vente for sin lillebror og hans kommende brud, Meghan Markle.

"Harry sagde, at William var den perfekte bror," fortalte en festdeltager Posten på søndag på det tidspunkt. "Det var præcis sådan, du ville forvente, at en bedste mands tale ville være. Han lavede masser af vittigheder om William. Han kaldte ham en 'fyr' flere gange. Han blev ved med at vende tilbage til det og sagde 'Sikke en fyr'. ”

Fotografi, jakkesæt, begivenhed, gestus, ceremoni, formelt slid, fotografering, kjole, køretøj, bryllup,
Prins Harrys bedste mandstale indeholdt angiveligt indtryk af hans bror, prins William og svigerinde, Kate Middleton.

Getty Images

insta stories

Harry fortsatte med at sige: "William havde ikke en romantisk knogle i kroppen, før han mødte Kate, så jeg vidste, at det var alvorligt, da William pludselig begyndte at snige telefonen til Kate."

Talen indeholdt sjove indtryk af de nygifte: en højtstående version af Kate, der kalder sin bror "Billy" og af William, der kalder Kate "baby".

Harry lavede også sjov med deres bedstefar, hertugen af ​​Edinburgh, der blev dværget af prinsesse Catherine i sine tre tommer hæle, The Telegraph rapporteret.

Harrys toast var et hit hos parret og efterlod Kate følelsesladet ifølge rapporter.

Gademode, Mode, funktionær, forretningsmand, jakkesæt, fodtøj, turisme, fodgænger, kjole, lille sort kjole,
Prins William, Kate Middleton, prins Harry og Meghan Markle i ugerne før det kongelige bryllup.

Getty Images

Harry arbejdede angiveligt på sin tale med bedste venner Thomas Van Straubenzee og Guy Pelly og var parat til at nedtone den, hvis hans bedstemor, Dronningen, deltog. Hun endte dog med at springe aftenens del af arrangementet over.

William og prins Charles havde deres øjeblikke til at grine tidligere på weekenden til bryllupsfrokosten.

”Det ved at blive ældre er, at dine børn bliver højere end dig, så de kan se dine skaldede pletter. Nu i mit tilfælde kan jeg se hans, "spøgede Charles om William, Posten på søndag rapporteret. William svarede: "Du kom der før Harry!"

Mennesker, Barn, Værelse, Småbørn, Teknologi, Klaver, Elektronisk apparat, Familie, Møbler, Familiebilleder,
Prinsesse Diana med sine sønner, prins Harry og prins William.

Getty Images

William og Harrys taler indeholdt også angiveligt referencer til deres afdøde mor, prinsesse Diana.

Da hans tale var slut, insisterede Harry i et pro best man -træk på, at bacon- og pølse -sandwich var tilgængelige i slutningen af ​​receptionen, The Telegraph rapporteret.

Følg House Beautiful den Instagram.

Fra:By og land USA

Kate StoreyEsquire Writer-at-LargeKate Storey er en Writer-at-Large for Esquire, der dækker kultur, politik og stil.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.