Bevis Bielefeld, Tyskland, eksisterer ikke, og du kan vinde 1,1 millioner dollars

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

På trods af at mere end 300.000 tyske borgere bor i denne by - som inkluderer en universitet og et ikonisk slot-en konspirationsteori, der er tungt i vangen, antyder, at Bielefeld ikke er en egentlige sted. Faktisk har det været i gang i årtier og påstået, at byen er falsk og blev skabt af CIA. Fordi nogle mennesker ikke vil lade denne ting gå, har tyske embedsmænd besluttet at spille det samme spil og tilbyde 1,1 mio til den, der kan bevise at Bielefeld virkelig, virkelig ikke eksisterer.

Tilsyneladende begyndte spekulationerne om dens ikke-eksistens alt satirisk, da computerekspert Achim Held brugte den til at udspille faktiske online konspirationsteorier, ifølge Associeret presse. Det har siden sneboldet, med borgmester i byen får regelmæssigt mails spørger om Bielefeld er ægte. (På et tidspunkt satte selv Tysklands forbundskansler, Angela Merkel, spøgefuldt tvivl om dens eksistens også.) Der har også været overbevisninger om, at Kurt Cobain og Elvis Presley stadig kan være i live byen.

Kort, linje, økoregion, Atlas, verden,

Google kort

Som et resultat udfordrer den tyske by folk til at bevise, at det ikke er virkeligt, og de er villige til at høre alle de kreative ideer, folk måtte have. Det skal dog være gyldigt bevis for at kvalificere sig til den syvcifrede præmie.

Følg House Beautiful den Instagram.

Megan UyAssistent Shopping EditorMegan er Assistant Shopping Editor hos Cosmo, hvor hun dækker alle ting, der handler inden for mode og livsstil.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.