Disse tilpassede renoverede skolebusser ligner små hjem

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Et firma i Las Vegas, der er passende navngivet Mybushotel konverterer gamle skolebusser til drømmende hoteller på hjul, og ikke kun kan du forundre at rulle gennem billederne af dem, men du kan købe et. Åh, og de kan tilpasses.

Mybushotel -teamet består af alle lige fra træ- og metaleksperter til folk med erfaring inden for luksushotel- og eventmanagementindustrien. Sammen laver de renoveret busser bygget med bekvemmelighed, komfort, funktion og æstetik i tankerne. "Vi bygger kun skolies, vi ville leve i, og vi er ret krævende," deler virksomheden på sin hjemmeside.

De har i øjeblikket tre renoveret busser - navngivet Leon, Barbara og Natasha - kan købes med priser fra $ 45.000 til $ 64.000. En fjerde bus kaldet Georges kommer snart. Busserne varierer i størrelse og kan rumme alt fra tre til otte personer. Alle har moderne bekvemmeligheder, herunder et soveværelse, køkken, badeværelse og lille opholdsstue. Du kan forhøre dig om at købe en af ​​deres færdige busser eller chatte med dem om at få bygget en brugerdefineret en gennem en

insta stories
form på deres hjemmeside, telefon eller e-mail.

køkken
Køkkenet i Mybushotel -køretøjet til salg kaldes Barbara.

Mybushotel

opholdsstue
Opholdsområdet i Barbara.

Mybushotel

køjesenge
Køjesenge i Barbara, der sover otte personer.

Mybushotel

badeværelse
Barbaras badeværelse.

Mybushotel

Før pandemien havde virksomheden deres ekstravagante busser til rådighed til leje, hvis kunderne ville bruge en til en biltur eller en lille flugt. Deres lejeaktiviteter er i øjeblikket i venteposition, men forhåbentlig tager de igen, når det er sikkert at gøre det, fortæller et medlem af Mybushotel -teamet Hus Smukt.

Hvis du vil købe en og måske tjene nogle penge på det i processen, foreslår de, at du gør det til en baggård Airbnb. Eller du kan bare gå efter det og bo i bilen på fuld tid. Der er muligheder!

Følg House Beautiful den Instagram.


Kelly AllenKelly Allen er forfatter i New York og redaktionsassistent på House Beautiful, hvor hun dækker design, kultur, shopping og rejser.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.