1-800-Flowers.com annoncerer årets plante og blomst i 2021

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

1-800-Flowers.com

Solsikkebuket

1800flowers.com

$64.99

KØB NU

Efterhånden som januar nærmer sig, ønsker virksomhederne at angive en tone af optimisme for det nye år. Sidste uge, Pantone valgte årets to farver i 2021 der tilsammen repræsenterer modstandskraft og håbefuldhed. Med det samme budskab om positivitet annoncerede 1-800-Flowers.com sin årets blomst og plante i 2021.

1-800-Flowers.com

Red Maranta Prayer Plant

1800flowers.com

$54.99

KØB NU

Som blomster for året valgte blomsterhandleren solsikken-en no-brainer for den jubel og glæde, den symboliserer. Føj de gule blomster til en vase for øjeblikkeligt at lyse dit hjem op. Du kan endda indarbejde dem i din feriedekor ved at tilføje dem til din Juletræer.

For at hjælpe os med at inspirere os til at komme i kontakt med andre, er 1-800-Flowers.com's årets plante i 2021 Red Maranta Prayer Plant, som får sit navn fra måden bladene folder på om natten ligner hænder, der beder. Med mørkegrønne blade med røde årer er plantens nuancer klassiske julefarver. Så du kan også nemt tilføje det til dit pyntede hjem også i denne feriesæson.

insta stories

"Da vi alle tager et kollektivt åndedrag og ser frem til et håbefuldt år fremover, var det vigtigt, at vi valgte en blomst og plantede det afspejler den optimisme, vi ser for 2021, "sagde 1-800-Flowers.com Merchandising Vice President Alfred Palomares i en nyhed frigøre. "Udvalgt for deres symbol på lykke og taknemmelighed, solsikken, der står højt og udstråler glæde, og den røde Maranta -bøn Plante med blade, der foldes som hænder i taknemmelighed, tilskynder os til at forbinde med andre og få mest muligt ud af livets særlige øjeblikke. "

Følg House Beautiful den Instagram.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.