Denne skjulte Outlet Wall Safe er så smart, at den er dum

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Det er 2018, mine damer og herrer, så selvfølgelig en skjult væg, der "Ligner en almindelig outlet"eksisterer. Selvfølgelig. Ikke alene er selve produktet genialt, prisen kan ikke slås, så hvis du har - jeg ved det ikke - en ultra-sjældne Hot Wheels-bil eller en lille fistful af diamanter og leder efter en nem måde at opbevare dem sikkert på, dette er det.

Hæfteklammer

Ligner en almindelig Outlet Hidden Wall Safe

Varemærke Globalstaples.com

$8.79

KØB NU

Mens dens Amazon anmeldelser synes at være blandet, Sharon McGuire delte sin begejstring og sagde: "Herregud... Det er virkelig svært at sige, at det ikke er rigtigt. "Da ikke alle korrekturlæsere er lige så begejstrede for $ 9 faux outletens udseende som Sharon var, mit forslag? Placer det, hvor du typisk ville finde en stikkontakt i dit hjem eller på kontoret, f.eks. Under et bord, bag en stol eller tæt på, så det ikke er åben for folk at analysere. (Lever du også i den virkelige version af

insta stories
Ocean's 8, hvor tyve konstant undersøger dine vægge og leder efter nogle tegn, dine værdigenstande er beskyttet i uventede steder ?!) Sikker på, det vil ikke være så let at hente dine ting, når du har brug for det, men det er det punkt.

Hvis du er på udkig efter en cool måde at holde dine varer sikre på, men ikke nødvendigvis er begejstret for denne option med skjult stikkontakt, er der masser af andre overkommelige muligheder for dig, som f.eks. klassisk ordbog sikker eller mindre almindelig fnugrulle en. Det bedste ved alt dette er, at du kan installere dem på få minutter.

Hunter Garden Skjult sikkert vægur

Hunter Garden Skjult sikkert vægur

Hunter Havehåndværkamazon.com

KØB NU
Det skjulte billedskab

Det skjulte billedskab

iinnovatoreramazon.com

$319.99

KØB NU
Scotch Brite Lint Roller Safe

Scotch Brite Lint Roller Safe

Vær vildamazon.com

$29.99

KØB NU
Hårbørste Diversion Safe Stash

Hårbørste Diversion Safe Stash

Stash-itamazon.com

$16.95

KØB NU
Book sikkert med kombinationslås

Book sikkert med kombinationslås

Ohuhuamazon.com

$16.99

KØB NU
Air Vent Safe

Air Vent Safe

Professionelle kvalitetsprodukteramazon.com

$77.00

KØB NU

Følg House Beautiful den Instagram.

Taylor MeadTaylor er freelance skribent, redaktør og social media manager for skønheds-, wellness- og livsstilsmærker og publikationer.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.