Beautiful House

Opskrifter + Kogebøger

Todd English's Dish

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Todd English imponerede publikum ved Årets køkken i 2012 med sin opskrift på grillet koreansk stil nederdel bøf, majs raita salat, panristet hummer og majsske brød, og hvid fersken og feta salat. Få opskriften her.

Nederdelsteak i koreansk stil

ingredienser

8 ounce nederdel bøf

1 kop sojasovs

1 tsk ingefær, hakket

1 tsk hvidløg, hakket

½ tsk sukker

1 tsk sesamolie

Rutevejledning

Pisk sojasovs, ingefær, hvidløg, spidskål, sukker og sesamolie sammen og hæld bøffen over. Lad marinere i cirka 2 timer, men ikke meget længere, da det begynder at hærde. Krydr bøffen med salt og peber og læg den på en varm grill. Kog i fire minutter på hver side for sjældne. Skær og server oven på dine yndlingsris.

Panbrændt hummer og majsskebrød

ingredienser

Serverer 4 forretter eller 2 hovedretter

Til skebrødet:

4 kopper sødmælk

2 kopper friske majskerner

¼ kop granuleret sukker

insta stories

1 spsk bagepulver

2 tsk kosher salt

3 store æggehvider

3 store æg

½ kop usaltet smør, delt

1 spsk honning

Til hummeren:

2 stykker hummer, 1 ½ pund hver

1 skrællet og stort hvidt løg, hakket

1 skrællet og stor hakket gulerod, hakket

1 gren af ​​stor selleri, hakket

¼ kop citronsaft

¼ kop hvidvin

½ kop kosher salt

2 spsk smør

2 spsk ahornsirup

Kørselsvejledning til Hummer

Fyld en stor gryde 2/3 fuld med koldt vand, mindst 2 gallon, tilsæt alle grøntsagerne og saltet ved høj varme til kog. Lad vandet koge i et minut, og tilsæt derefter citronsaft og vin. På dette tidspunkt tilføjes hummerne og indstilles en timer i 2 minutter. Når de 2 minutter er udløbet, fjernes hummerne fra vandet og deles halvt, og halerne hældes i en venteskål med isvand og returnere hovedenden med kløerne i takt tilbage for at koge i yderligere 4 minutter. Når de yderligere 4 minutter er udløbet, skal du fjerne det fra vandet igen og bryde kløerne af kroppen og afkøle dem i det samme isbad. Brug en saks til at skære gennem skallen på undersiden af ​​halen, og løft derefter kødet ud. Skær halerne i halve med en skarp kniv. For kløerne, bøj ​​den nederste mindre knivskål på kloen fra side til side og træk den derefter væk fra kloen. Med held vil tangen komme fri og bringe brusk med sig i kloen. Knæk kloskallen og fjern kloakødet i et stykke. Reserver hummerkødet koldt i køleskabet.

Vejledning til skebrødet

Forvarm en ovn til 375 grader. Kombiner mælk og majsmel i en medium saucepande under omrøring med et piskeris. Kog ved medium høj varme under omrøring ofte, indtil blandingen tykner. Dette vil tage cirka 10 minutter. Kombiner sukker, bagepulver og salt i en medium skål. Tilsæt majsmelblandingen under omrøring med et piskeris. Pisk æggehvider ved høj hastighed med en elektrisk mixer, indtil der dannes stive toppe. Tilsæt æg til majsmelsdejen under omrøring med et piskeris. Fold de piskede æggehvider i.

Opvarm en 12-tommers støbejernspande over medium-høj varme, til den er varm. Tilsæt ¼ kop smør til gryden, vipp til bunden, kog over medium-lav varme i 3 minutter, eller indtil smørret begynder at brune. Hæld dejen i formen og bag ved 375 grader i 25-30 minutter eller indtil den er stivnet. Mens skeen brød bages, kombineres resterende ¼ kop smør og honning i en lille gryde under konstant omrøring, indtil smørret smelter. Dryp honning-smørblandingen over toppen af ​​brødet og server straks.

Varm en separat 12-tommers sautépande over medium høj varme, og tilsæt smørret, så det kan brune. Dette vil tage 2-3 minutter. Tilsæt ahornsirup og lad det kombinere med det smeltede smør. Sænk ilden til medium-lav og kom hummeren i gryden. Varm hummeren helt igennem, uden at den skal tilberedes. Dette vil tage cirka 3-4 minutter. Smør-sirup-blandingen vil skabe en dejlig glasur over hummeren. Server straks med skebrødet.

Corn Raita Salat

ingredienser

Serverer 6

1 kop friske majskerner

2 spsk finthakket rødløg

2 spsk hakket koriander

1 tsk spidskommen

2 kopper tyk yoghurt i græsk stil

Kosher eller havsalt

Friskkværnet sort peber

Rutevejledning

Rist majsen i en tør stegepande over høj varme. Lad majsen koge i cirka 1 minut, skrab derefter og rør rundt i gryden, indtil den bliver brunbrun på pletter. Vær forsigtig, nogle gange springer majsen og hopper i gryden. Fjern til en tallerken for at afkøle.

I en lille skål kombineres løg, koriander, spidskommen, yoghurt og majs. Rør forsigtigt, og krydr derefter generøst med salt og peber.

Hvid fersken og feta salat

ingredienser

Serverer 4-6

4 Store modne hvide ferskner i skiver

1 kop fetaost (bulgarsk feta anbefales)

4 store mynteblade, chiffonadesnit

1 spsk ekstra jomfru olivenolie

2 løg mellemstore fennikelløg, skåret meget tyndt (det anbefales at bruge en mandolin)

Rutevejledning

Bland alle ingredienserne i en stor skål. Tilsæt vinaigretteblandingen og rør det let sammen for ikke at ødelægge fersknerne. Top med frisk revnet sort peber.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.