Hvorfor Kate Middleton bar rød kjole og Tiara til første statsbanket - fotos

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Det bliver ikke mere kongeligt end en kongelig rød kjole og en glitrende tiara, så det er præcis hvad Catherine, hertuginde af Cambridge bar på hendes første statsbanket tirsdag aften, som bød kinesisk præsident Xi Jinping og hans kone Pen Liyuan velkommen til Buckingham Palace.

Men dette var ikke bare et smukt hovedstykke - Papyrus tiara, også kendt som Lotusblomsten, tilhørte Dronning Moder, hvilket gør det til et klassisk valg til arrangementet. "[Kate] bar den til den diplomatiske modtagelse, som er en statslig lejlighed," ekspert Leslie Field fortalteMENNESKER. "Den blev båret af prinsesse Margaret, da hun var ung, og den har et ungdommeligt image. Og det var oprindeligt dronningens mor, og hun bar det også som en ung gift kvinde. "Tja, uanset hvem der har det på, synes vi, at perle-og-diamantstykket er fantastisk:

Næse, øje, hårtilbehør, fotografi, modetilbehør, hovedstykke, stil, smykker, hovedbeklædning, skønhed,

Getty Images

Virkelig observante fans af den kongelige familie kan have fundet ud af det, selvom hun

insta stories
har taget en tiara på tre gange, det er faktisk anden gang, Kate bærer denne særlige tiara-hun bar den også til en hvid slips-reception i 2013. Så hvorfor det gentagne hovedbeklædning? Ifølge Field var dette et "taktfuldt" valg, der skulle holde pressens opmærksomhed vendt mod aftenens vigtigste aspekt: ​​Dronning Elizabeth IIs møde med den kinesiske præsident.

Den dristige farve på hende Jenny Peckham kjole med kasketærme var ligeledes et beregnet træk. I kinesisk kultur, rød symboliserer glæde og lykke. Det er også den dominerende farve på det kinesiske flag, hvilket gør det til en perfekt skygge til Kate at bære ved denne lejlighed. Det smukke outfit ledsaget af hendes dejlige chignon og passende tiara gjorde dette til et spot-on look.

[via Mennesker

Fra:God husholdning USA

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.