15 ideja za jesenski spoj koji stvarno donose romantiku

instagram viewer

Ima samo nešto o oštro jesensko vrijeme to djeluje krajnje romantično. Možda je to univerzalna želja da se nekome priljubite; možda je to naš urođeni instinkt da se pripremimo za zimski san. Koji god razlog bio, svi žele biti zaljubljeni na jesen. A ako ste dovoljno sretni da imate partnera uz sebe, prilično ste moralno dužni iskoristiti neke epske ideje za jesenske spojeve.

Dok se na ljeto obično gleda kao na aktivno godišnje doba u kojem se radi sve, jesen nas na to poziva udobno se smjesti, s nizom sezonskih aktivnosti za opuštanje i ponovno povezivanje. Ako bolje razmislite, ovo je zapravo jedno od najboljih doba godine za planiranje aktivnosti za spojeve. Još uvijek je dovoljno toplo za provesti poslijepodne, pa čak i vani (ali ne prevruće ili vlažno), a dovoljno je svježe da je ugodno provoditi vrijeme i u kući. Od lokalne berbe jabuka i ljenčarenja, leaf-peeping pogoni do okrepljujućih planinarenja i vatre dobrodošlice, mjeseci od rujna do studenog glavni su materijal za uspomene. Nije ni čudo što je rana jesen najpopularnije doba godine za vjenčanje. Ovo je vrhunac sezone za romantiku.

insta stories

Kako bismo vam pomogli započeti sezonu ljubavi za vas i vašeg partnera (ili hej, čak i za vas i vašu najbolju prijateljicu!), zaokružili smo 15 kreativne ideje za jesenske spojeve koje će vam pomoći da se oslobodite Netflixa i opustite funk te da najbolje iskoristite svježe dane doći.