Chrishell Stause otkrila zašto ju je Amanza Smith blokirala

instagram viewer

U ovom trenutku počinje drama izvan ekrana Prodaja Sunset je još intenzivniji od onoga što se prikazuje u samoj emisiji—u posljednje vrijeme zahvaljujući Amanza Smith objavljuje da je blokirala Chrishella Stausea na Instagramu. Iako Amanza nije navela razlog za blokiranje Chrishella osim što je zagonetno promislila "ne brinite, rado ću to podijeliti u dogledno vrijeme", Chrishell je samo malo rasvijetlio situaciju. Annnnd, činilo se da je implicirala da je scena koja uključuje Chrishell, njezinog partnera G Flipa i Amanzu postala dramatična.

xPogledajte cijeli post na X

"Kada je G odlučio snimati u seriji, jedno upozorenje prema kojem sam vrlo zaštitnički nastrojen—to uopće ne može imati nikakve veze s dramom", objasnio je Chrishell na SiriusXM's Hits 1. "Sretan sam što podnosim tu vrućinu jer - na kraju dana - ako će G biti tako ljubazan da se pridruži ovom ludom svijetu u kojem se nalazim, moj je posao zaštititi ih."

Chrishell je dalje objasnila da su se ona i Amanza upustile "u dizajnerski projekt" i naznačila da je Amanza "pokrenula problem" zbog kojeg Chrishell nije želio snimati jer je G bio uključen.

insta stories

youtubePogledajte cijeli post na Youtubeu

“Nisam želio nastaviti s dramom. Nismo razgovarali, pa nisam želio da G bude upleten u to. Dakle, ljuta je što taj dizajn nije ušao u emisiju, ali snimali smo devet mjeseci, mogli ste to učiniti... niste morali uključiti mene i mog partnera. U svakom slučaju, vi ste definitivno dobili čaj, ali na kraju dana želim ovo jasno reći: volim Amanzu, doslovno je volim. Dakle, mislim da je trenutno u osjećajima jer je htjela nešto dobiti u emisiji. Ali u jednom trenutku mora shvatiti, ovo je moj partner, ja sam vrlo zaštitnički nastrojen."

Chrishell je također rekla da je saznala da ju je Amanza blokirala preko obožavatelja, rekavši: "Mislila sam da smo to zgazili. Zapravo, oboje smo se ispričali. Znaš, platio sam joj za sve što je bilo... pa se ne želim svađati s njom uopće."

Iz: Kozmopolitski SAD
Snimak glave Mehere Bonner
Mehera Bonner

Mehera Bonner je slavna osoba i spisateljica vijesti iz svijeta zabave koja voli Bravo i Antikviteti Roadshow s jednakim entuzijazmom, prethodno je bila urednica zabavnog programa u Marie Claire i pokriva pop kulturu više od desetljeća.