Najlepšie plášte pre psov, ktoré si môžete kúpiť na Amazone

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

To staré príslovie „Aprílové prehánky prinášajú májové kvety“ má na sebe niečo pravdy. Mnoho kvetov už začalo kvitnúť (dokonca Super Bloom) pred plánom príslovia a spolu s ním bolo viac ako niekoľko upršaných dní na celoštátnej úrovni. Kým my ľudia dokážeme zostať v suchu nezničiteľné dáždniky„Je ťažké vziať svojho psa na prechádzku bez toho, aby ste ho nechali premočeného - a pokrývať váš nábytok blatom, v ktorom sa doma otriasa.

Iste, existujú veci ako vodítka na dáždniky a pomôcky, ktoré vášmu domácemu miláčikovi zabránia sledovanie v blate„Ale to, čo naše šteňatá skutočne potrebujú, sú najmodernejšie plášte do dažďa-a dažďové galoše - aby boli suché... a aby vyzerali roztomilejšie ako kedykoľvek predtým. Ak je to vôbec možné.

Udržujte svoju kožušinovú loptičku v teple túto jar s dole umiestnenými psími pláštenkami a pláštenkami, od roztomilých až po ťažké.

insta stories

1Baliteľné psie dažďové pončo

Amazon

RC výrobky pre domáce zvieratáamazon.com

$11.44

NAKUPUJ TERAZ

Upozornenie: Vaša prechádzka môže trvať dvakrát dlhšie, kým vás ľudia zastavia, aby ste sa vydesili nad pohľadom na vaše šteňa v tomto gumovom kačičkom plášti. Je ľahký a má nastaviteľný popruh na suchý zips, takže sa zmestí do domácich zvierat rôznych veľkostí.

2Vodotesné psie topánky

Amazon

Jocestyleamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

Nemôžeme zabudnúť na malé labky nášho chlpatého priateľa! Kto chce predsa po dlhej prechádzke zotrieť blato? Sú k dispozícii v piatich rôznych farbách, takže ich môžete priradiť k nádhernej pláštenke vášho šteňaťa.

3Pláštenka Slicker Poncho

Amazon

Petnecesamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

Pláštenky nie sú len pre malé psy - naše veľké šteňatá musia tiež zostať suché! Na tomto je pridaný reflexný pás, takže protiidúce autá budú môcť vidieť vášho dobrého chlapca z diaľky. Má tiež zadné vrecko na uloženie akýchkoľvek plastových tašiek (alebo špinavých plastových tašiek, ak viete, čo tým myslím). Skóre!

4Priehľadná pláštenka

Amazon

S-Lifeelingamazon.com

$10.99

NAKUPUJ TERAZ

Tento módny kabát umožní vášmu šteňaťu naďalej predvádzať svoj elegantný kabát. Tiež môže mať modrú alebo ružovú podšívku v závislosti od osobného štýlu vášho domáceho maznáčika. (Viete, že Fluffy má na tieto veci názor.)

5Psie čižmy

Amazon

PG.KINWANGamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

Tieto ťažké galoše pre psov sú skvelé pre šteňatá, ktoré nikdy nestretli kaluž, do ktorej nechceli dupať (a váľať sa a hrať). Roztomilá výšivka labky na každej topánke je príjemným dotykom.

6Nepremokavá pláštenka pre psa

Amazon

L&Y FuBaoamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

V trende je podvádzanie tohto pláštenka - je tiež k dispozícii v červenej a žltej farbe a má reflexné pruhy. Obsahuje kapucňu, ktorá udrží hlavu vášho domáceho maznáčika v teple a suchu počas daždivých dní.

7Ľahký pršiplášť pre psa

Amazon

Krása Kamotsamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

Tento konkrétny kabát vytvorila značka Kamots Beauty, ktorá už dlho vyrába pláštenky pre ľudí. Je ľahké ho obliecť a prichádza vo veľkom rozsahu veľkostí, vďaka čomu je perfektný pre každé plemeno psíka.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.