Hovorí sa, že plešatí muži sú inteligentnejší, úspešnejší a mužnejší

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Ak sa váš mužský partner bojí, že mu vypadnú vlasy, môžete mu teraz oznámiť, že sa jeho život bude len zlepšovať: na holohlavých mužov sa často pozerá ako na úspešnejších a dominantnejších než muži s bujné zámky, štúdia z roku 2012 zistila podľa Business Insider. Výskum hovorí, že ženy majú tendenciu považovať bezsrstých mužov za väčších, silnejších a silnejších. Nie je to práve prekvapujúca správa vzhľadom na to, že niektorí z najväčších hollywoodskych šmejdov - Bruce Willis, Dwayne „The Rock“ Johnson a Jason Statham - náhodou žiaria oholenou hlavou.

Výskum uskutočnil vedec Albert E. Mannes (prekvapenie - je plešatý), pri University of Pennsylvania. Štúdia, ktorá zhromaždila informácie z 59 subjektov, ukázala účastníkom viacnásobné fotografie mužov. Na prvej fotke bol muž s plnou hlavou a na druhej bol ten istý muž bez vlasov. Väčšina účastníkov uviedla, že zistili, že plešatí muži sú celkovo atraktívnejší.

insta stories

Tu je jedno z možných vysvetlení príťažlivosti: Plešatosť robí okamžité a zrejmé vyhlásenie o mužovi. „Nehovorím, že holenie hlavy vás urobí úspešnými, ale začína to rozhovorom, že ste urobili niečo aktívne,“ povedal technologický podnikateľ (a plešatý muž) Seth Godin. Wall Street Journal.

Oblek, botanika, prispôsobenie, úsmev, udalosť, strom, rastlina, formálne oblečenie, podnikateľ, pracovník s bielymi goliermi,

Getty Images

Títo oholení chlapi nielenže pôsobia úspešnejšie, ale podľa všetkého pôsobia aj múdrejšie. Plešatí muži sú zvyčajne starší a ženy ich považujú za inteligentnejšie a múdrejšie, uvádza sa v samostatnej štúdii uskutočnenej na Univerzita v Sársku.

Má to však jeden háčik - plešaté miesta tu neplatia. Muži sú atraktívnejší, inteligentnejší a úspešnejší iba vtedy, ak sú úplne bez vlasov, zatiaľ čo muži s plešinami alebo vzorovanou plešatosťou boli väčšinou vnímaní ako slabší a menej príťažliví. Takže keď nabudúce váš muž bude debatovať o svojom ďalšom účese, môžete mu navrhnúť, aby vylomil žiletku.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Od:Deň žien USA

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.