Amazonka predáva halloweensky dedinský dom, ktorý sa rozsvieti

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Od kostrové vence do čierne keramické stromčeky s tekvicami na vrchu, Halloweenská výzdoba inšpirovaná tradičnou vianočnou výzdobou je jedným z našich obľúbených jesenných trendov. Teraz na jeseň môžete vo svojom dome predviesť ďalšiu slávnostnú výzdobu: keramický halloweensky dedinský dom.

Trick or Treat Lane Party House

Oddelenie 56amazon.com

NAKUPUJ TERAZ

„Trick or Treat Lane Party House“, ktorá je k dispozícii na kúpu na Amazone, je súčasťou série Halloween Trick or Treat Lane Oddelenia 56 Snow Village. Keramický dom ponúka slávnostné detaily, vrátane purpurového a strieborného pozlátka, jesenného lístia roztrúseného po celom objekte strecha domu a predný dvor, misa sladkostí položená pred verandou a nápis s nápisom Happy Halloween Party. Dokonca aj znak je ozdobený kresbou vyrezávanej tekvice a zhluku cukrovej kukurice.

Večierkový dom spĺňa svoje meno a ponúka aj hry. Na jednej strane domu je „Pin Bowtie on the Skeleton“ a jablkové bobovanie, doplnené jablkami, ktoré vyzerajú, že plávajú v drevenom vedre. Na druhej strane domu visí z bezlistého stromu piñata v tvare vyrezávanej tekvice zakončenej čarodejníckym klobúkom. Najlepšia časť domu? Rozsvieti sa. Stačí ho zapojiť a z okien domu bude vychádzať svetlo.

insta stories

Máte radi keramický halloweensky večierok? Doplňte svoju halloweensku dedinskú ukážku týmito strašidelnými figúrkami.

Figúrka tekvicovej vodnej veže

Figúrka tekvicovej vodnej veže

Oddelenie 56amazon.com

$50.00

NAKUPUJ TERAZ
Zaklínač čarodejníctvo

Zaklínač čarodejníctvo

Oddelenie 56amazon.com

$179.99

NAKUPUJ TERAZ
Strašidelná studňa kostry

Strašidelná studňa kostry

Oddelenie 56amazon.com

$29.95

NAKUPUJ TERAZ
Strašidelný dom víťazov

Strašidelný dom víťazov

Kolekcia Lemax Villageamazon.com

$69.99

NAKUPUJ TERAZ

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.