10 z najstrašidelnejších Halloweenskych tematických názvov ulíc a domov

instagram viewer

Za produkty zakúpené prostredníctvom niektorých odkazov v tomto článku získavame províziu.

Podľa nového výskumu Royal Mail sa „cintorín“ ukázal ako najstrašidelnejší názov ulice a domu v Británii.

Po analýze ich databázy viac ako 29,5 milióna adries spoločnosť Royal Mail odhalila, že 748 miest a V mestách v celej Veľkej Británii sa nachádza aspoň jeden názov domu s tematikou Halloween a v 255 je strašidelná ulica názov.

„Cemetery“ zvrchu hlasoval pre oboch, pričom sa zobrazil nielen na pouličných značkách v 360 poštových smerovacích číslach, ale aj na 516 domových názvoch vo Veľkej Británii.

Na inom mieste Londýna sídlia ulice Warlock Road a Spirit Quay. Medzitým „Hell Pit“ nájdete v dedine Melton Constable, „Spook Hill“ sídli v Dorkingu a „Pumpkin Hill“ v Slough.

Pozrite sa na 10 najlepších názvov ulíc s tematikou Halloweenu nižšie (*tieto zahŕňajú variácie ako napríklad ulica/pruh/blízka/avenue atď.):

  1. Cintorín
  2. Hrob
  3. Zavesenie
  4. Relikvie
  5. Candy
  6. Diabli
  7. Čarodejník
  8. Čarodejnica
  9. Metla
  10. Vytie

Najlepších 10 názvov domov s tematikou Halloweenu:

insta stories
  1. Cintorín
  2. Candy
  3. Pavučina
  4. Relikvie
  5. Zavesenie
  6. Kotol
  7. Čarodejnica
  8. Čarodejník
  9. Strašiť
  10. Netopier

„Halloween je vo Veľkej Británii veľkým problémom, preto sme chceli zistiť, či sa verejný záujem odráža v názvoch ulíc a domov,“ povedal Steve Rooney, vedúci oddelenia správy adries spoločnosti Royal Mail. "Vzhľadom na množstvo fantastických príkladov, ktoré sme našli, Briti zjavne nie sú príliš vystrašení myšlienkou na strašidelnú adresu." Dúfame, že každý, kto tento rok oslavuje Halloween, bude mať strašne zábavnú noc! '

Získajte inšpiráciu, nápady a rady, nech ste kdekoľvek! Sledujte nás na Facebook: House Beautiful UK | Pinterest: House Beautiful UK | Twitter: @HB | Instagram: @housebeautifuluk

Olivia HeathováVýkonný digitálny editor, House Beautiful UKOlivia Heath je výkonnou digitálnou redaktorkou v House Beautiful UK, kde je zaneprázdnená odhalením najväčších domácich trendov zajtra a zároveň prináša štýlovú inšpiráciu do miestnosti, malé priestorové riešenia, jednoduché nápady do záhrady a domové prehliadky najhorúcejších nehnuteľností na trhu.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.