9 najlepších hlasných budíkov pre ťažké pražce 2020

instagram viewer

Ak hluk sám nefunguje, tento hlasný budík vibruje, trasie vašou posteľou a funguje na extra hlasnej úrovni. Jeden recenzent Amazonu, známy ako rodič ťažko prebúdzajúceho sa mladistvého, hovorí, že tento budík zmenil z ich „biednych rán“ na „niečo“ zo sna. "Jeden recenzent poznamenal, že alarm dokonca prebudil jeho suseda - stačí si všimnúť niečo, ak žijete v byt.

Kým je budík hlasný, hlasitosť môžete nastaviť na nízku alebo vysokú. Starším a krátkozrakým užívateľom je jasná 4-palcová obrazovka veľmi užitočná pri čítaní času na diaľku. Veľké tlačidlo odloženia budenia je umiestnené v hornej časti elegantných hodiniek pre ľahký prístup, čo môže byť pro alebo con v závislosti od toho, ako ste na to závislí.

Či už cestujete často, alebo dávate prednosť kompaktnejšiemu budíku, tento skladací budík je pre vás. To má jednoduchý dizajn s iba piatimi tlačidlami. Recenzenti zrejme súhlasia s tým, že alarm je najmä na cestách dosť hlasný. Jeden z recenzentov hovorí: „Prerušované pípania sú stále hlasnejšie a rýchlejšie, kým nevypnete alebo nestlačíte svetelné tlačidlo, aby ste aktivovali tlačidlo odloženia spánku, ktoré mám rád.“ 

insta stories

Tento roztomilý strieborný budík funguje ako staromódny, čo nie je zlé. The dvojitý zvončekový dizajn a mini kladivo zaisťujú mimoriadne hlasné zvonenie takže vyskočíš priamo z postele. Jeden recenzent pripisuje týmto hodinám, že už nemeškali do práce. Pokiaľ ide o tikanie, značka a recenzenti tvrdia, že tikot je po celú noc tichý.

Aj keď spíte na najpohodlnejšom a najpríjemnejšom matraci, tento budík bol vyrobený tak, aby vás zobudil včas. Je vybavený mimoriadne hlasným bzučiakom a nadstavec na trepačku do postele, ktorý vibruje na jemnej, strednej alebo silnej úrovni. Hodiny sú vybavené duálnym nastavením budíka pre prípad, že sa váš partner zobudí v iný čas. Bonus: Bočné porty USB vám umožňujú nabíjať iPad, iPhone alebo zariadenie Android.

Tieto zábavné malé hodiny robota sú v skutočnosti výsledkom úspešného ihriska Shark Tank. Clocky vás zaručene dostane z postele, pretože okrem pípania, bude sa triasť, pohybovať sa a utečie od vás, kým ho nevypnete, nútenie aby si vstal. Recenzenti poznamenávajú, že tieto hodiny sú skôr novinkou, takže vám nemusia vydržať tak dlho ako ostatné možnosti v tomto zozname.

Ak sú pre vás prioritou štýl a dizajn, tieto hodiny urobia svoje. Dodáva sa v čiernej, bielej a štyroch pastelových farbách, takže sa zmestí do akejkoľvek estetiky, s ktorou pracujete. Používateľom sa tieto malé hodiny páčia ponúka tiché tikanie, čo ti v noci jednoduchšie zaspí. Retro hodiny tiež ponúkajú podsvietenie, ktoré je možné aktivovať malým tlačidlom za hodinami.

Modré podsvietenie tento budík udrží je šetrný k očiam a zároveň poskytuje príjemné množstvo svetla. Je sotva väčší ako dlaň, takže je ideálnou veľkosťou na nočný stolík, stôl alebo na cesty. Majte na pamäti, že obrazovka je v miernom uhle, pre ktorý je pre recenzentov ťažké prebúdzať čas.

Recenzenti nazývajú tieto hodiny „najlepšími z oboch svetov“, pretože sú kombinuje technológiu hlasného alarmu s klasickými dvojitými zvončekmi. Ponúka tiež duálne alarmy, dlhú výdrž batérie a jednoduché prenášanie. Recenzentom sa páči, že hodiny sa dajú veľmi ľahko nastaviť, aj keď niektorí komentujú, že si želajú, aby hodiny bežali na batériách AA, na rozdiel od AAA.