Gotické čierne sukulenty - Kúpte si čierne sukulenty

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Etsy

Čierny sukulent

SukulentyBoxetsy.com

$14.95

NAKUPUJ TERAZ

Ustup bokom, letný ružovo ružové sukulenty- nový strašidelný trend v izbové rastliny Prišiel, a je práve čas na Halloween. Hovoríme tomu teraz: Gotické čierne sukulenty budú tým všetkým strašidelná sezóna, a budete sa nimi chcieť zásobiť, než sa blíži chladné počasie.

Ak vás už nebaví halloweenské dekorácie, ktoré sa objavujú v obchodoch, ako sú Target a HomeGoods (alebo len nechcete vyhadzovať peniaze za výzdobu raz za rok), potom potrebujete tieto desivé čierne rastliny vo svojom život. Nielenže sú skvelou dekoráciou All Hallows Eve, ale ešte dlho po 31. októbri dodajú vášmu domu náladovú atmosféru.

Tieto druhy gotických čiernych sukulentov, známych ako echeveria a sinocrassula yunnanensis, nie sú práve všetky čierna - v skutočnosti sú buď hnedasto purpurová alebo zelená, ale keďže ich farby sú také tmavé, zdajú sa byť čierne. Čím dlhšie budú na slnku, tým budú ich listy tmavšie.

insta stories

„Ďalšia krásna rastlina ...“ napísal jeden spokojný recenzent Etsy. „Stále trochu zelené, ale stále tmavšie, ako si zvyká na nové prostredie.“

Tieto sukulenty si užívajú plné až čiastočné slnko v teplejších podnebiach a mali by byť dôkladne napojené, keď je pôda suchá na dotyk. Majú radi pórovitú pôdu a po zalievaní by ich mali úplne vypustiť, aby sa vyhli chorobám koreňov a plesní.

Echeveria Čierny rytier

Echeveria Čierny rytier

ŠperkyLELEetsy.com

$15.95

NAKUPUJ TERAZ
Zriedkavé čierne sukulenty

Zriedkavé čierne sukulenty

Štúdio Walawalaetsy.com

$3.01

NAKUPUJ TERAZ
Čierny princ sukulentný

Čierny princ sukulentný

EdenGardenGretsy.com

$3.40

NAKUPUJ TERAZ
Čierny princ sukulentný

Čierny princ sukulentný

SukulentyBoxetsy.com

$14.95

NAKUPUJ TERAZ

Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.