Teraz môžete na Amazone získať šikovný mixér KitchenAid k 100. výročiu

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Aktualizovaný príspevok: 3. apríla 2019 o 18:41 EST

Stojanový mixér KitchenAid Misty Blue

KitchenAidamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

Matný modrý mixér KitchenAid vašich snov je teraz k dispozícii na Amazone aj na Walmart. A aby toho nebolo málo, značka Jeff Bezos ju predáva za 100 dolárov z ceny MSRP, takže teraz je to len 299 dolárov.

Oficiálne vám došli dôvody, prečo ne jar pre stojanový mixér, ak máte sny.

Aktualizovaný príspevok: 28. decembra 2018 o 12:18 hod. EST

Misty Blue Stand Mixer

KitchenAidwalmart.com

$599.99

NAKUPUJ TERAZ

Matný stojanový mixér Misty Blue KitchenAid vydaný na počesť 100. výročia môže byť teraz váš. A môžete to dosiahnuť bezplatnou dvojdňovou dopravou priamo z webu Walmart.com-čo vás ušetrí pri preprave 26-librový spotrebič do tvojho auta.

Maloobchodný gigant mixér predám za 399 dolárov, tak naozaj, na čo čakáš ?!

KitchenAid.com v súčasnosti uvádza mixér ako vypredaný, ale ak ho nemôžete zachytiť cez Walmart, nájdete ho aj za 399 dolárov na

insta stories
Macy's.

Pôvodný príspevok: 6. septembra 2018 o 11:50 EST

Ďalší rok, KitchenAid mení stav na 1-0-0. Takže pred oslavou-na ktorú máte plné právo, keď ste s ňou takmer storočie- kultová značka domácich potrieb debutovala o novej farbe, ktorá sedí na križovatke upokojujúceho, retro-plážového Vennu diagram.

Ľudia, zoznámte sa s Misty Blue.

Nie je to prvýkrát Spoločnosť KitchenAid predstavila farbu Páči sa ti to. Je to riff na jednom z prvých odtieňov mixéra, ktoré značka kedy debutovala. Ale toto nové dieťa má niekoľko špeciálnych funkcií. Poďme preskúmať.

Keramická varná doska

Riad, porcelán, riad, malé spotrebiče, pohár, riad, keramika, raňajky, domáce spotrebiče, jedálenský set,

KitchenAid

KÚPTE TERAZMixér KitchenAid, Misty Blue s očíslovanou miskou varnej dosky, 500 dolárov; kitchenaid.com

Prvých 20 ľudí, ktorí si kúpili mixér Misty Blue, získalo tiež špeciálne očíslované biele, keramické misa varnej dosky, exkluzívne k dispozícii na KitchenAid.com (v čase, keď sme to publikovali, bola misa nízka zásoby). Ak nemáte šťastie, môžete si zaobstarať nečíslovanú misku varnej dosky alebo svoj nový mixér vybaviť a obyčajná biela keramická misa alebo a tepaný sklenený. Alebo by ste mohli žiť s tým, s čím sa ostatné mixéry Misty Blue predávajú ...

KÚPTE TERAZMixér KitchenAid, Misty Blue s miskou Hobnob, 500 dolárov; kitchenaid.com

Biela misa z nehrdzavejúcej ocele

Mixér, Malý spotrebič, Potraviny, Kuchynské spotrebiče, Domáce spotrebiče, Kuchyňa, Jedlo, Raňajky, Izba, Pultová doska,

KitchenAid

Zatiaľ čo misa varnej dosky hrá vintage príťažlivosť Misty Blue, táto nerezová oceľ s bielym povlakom ju prináša do 21. storočia.

KÚPTE TERAZMixér KitchenAid, Misty Blue s bielou miskou z nehrdzavejúcej ocele, 400 dolárov; kitchenaid.com

Nálepka na výročie

Mixér, Malý spotrebič, Kuchynský spotrebič, Kuchynský robot, Domáce spotrebiče, Výrobník zmrzliny,

KitchenAid

Vedľa prepínača zámku na naklápacej hlave mixéra Misty Blue je uvedené „1919 - STO YRS. - 2019. „Je to kývnutie na túto výročnú farbu KitchenAid.

Logo inšpirované dedičstvom

Mixér, potraviny, pečenie, malé spotrebiče, výrobník zmrzliny, maslový krém, dezert, kuchyňa, riad, kuchynské spotrebiče,

KitchenAid

Logo „KitchenAid“ i kryt napájacieho rozbočovača mixéra prešli v tomto modeli premenou. Scenár názvu značky je trochu krivejší než jeho moderný náprotivok v tlačených písmenách a na kryte napájacieho zdroja je uvedené 100. výročie.

Funkcie, ktoré poznáte a milujete

Mixér, jedlo, malý spotrebič, kuchynský spotrebič, raňajky, kuchyňa, jedlo, kuchár, varenie, jedlo,

KitchenAid

Všetko ostatné, čo ste si obľúbili na modernom mixéri KitchenAid, je stále súčasťou Misty Modrý model: Zmestia sa do neho zábavné doplnky (ako napríklad výrobca minulosti alebo spiralizér) a má 5-kvartér dobrej veľkosti. misa.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Od:Delish USA

Sarah WeinbergZástupca redaktoraSarah Weinberg je zástupkyňou redaktora v spoločnosti Delish a pokrýva potraviny, cestovanie, domov a životný štýl v mnohých publikáciách vrátane časopisov Food Network Magazine a Country Living.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.