Nálepka na schodisku na knižnici je presne to, čo vašim nudným krokom chýba

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Tak ste sa možno rozhodli ombré schody nie je to vaša vec, ale váš vchod je zo dňa na deň nudnejší? Nebojte sa. Je smutné, že nemôžete vojsť do obchodu a nájsť uličky schodiskovej inšpirácie, ako sú štiepky, ale urobte zo svojho schodiska vyhlásenie je nie nemožné. Zvlášť, keď existujú nálepky, ktoré robia transformáciu bezproblémovou-dá sa dokonca povedať, že je odolná voči idiotom. Áno, chcel som povedať nálepky, priateľov a tých, ktorí sú v tomto úplne rozkošní. Bez ohľadu na to, akým štýlom sa chystáte, existuje veľa možností. Jeden z mojich osobných obľúbených je Samolepky na schody po schodoch do knižnice nastaviť z Úspora pokladu.

Schody, police, police, knižnica, kniha, nábytok, publikácia, architektúra, drevo, izba,

Úspora pokladu

KÚPTE TERAZSamolepky na schody do knižnice, 90 dolárov; thetreasurethrift.com

Za menej ako 100 dolárov môžete zo svojho schodu hodného odkladu urobiť mdlú knižnicu s až 13 „policami“ plnými „knihy“. Ako pri každej nálepke, jednoducho odlepte lepiacu fóliu zo zadnej strany, aby ste ju nalepili na stúpačku, potom odlepte prednú časť. papier preč. Každá nálepka je vytlačená 3D a keďže sú vyrobené predovšetkým z vinylu, sú tiež vodotesné.

insta stories

Pravdepodobne najlepšia časť tejto mágie nálepiek a schodísk je, že knihy nie sú jedinou možnosťou obtlačkov, z ktorej si môžete vyberať. Vážne, existuje nekonečné množstvo možností - niektoré robia vyhlásenie ešte viac, zatiaľ čo iné sú o niečo jemnejšie, všetko závisí od vašej estetiky.

Tu je niekoľko ďalších možností nálepiek, ktoré vám pomôžu zvýšiť schodiskovú hru:

Marocké obtisky na schody

Marocké obtisky na schody

Etsy

$9.49

NAKUPUJ TERAZ
Samolepky na schody

Samolepky na schody

Etsy

$7.65

NAKUPUJ TERAZ
Nálepka na schodisko Riad

Nálepka na schodisko Riad

Etsy

$14.85

NAKUPUJ TERAZ
Marocké obtisky na schody

Marocké obtisky na schody

Etsy

$17.32

NAKUPUJ TERAZ

Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.


Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Taylor MeadTaylor je nezávislá spisovateľka, redaktorka a manažérka sociálnych médií pre značky a publikácie o kráse, wellness a životnom štýle.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.