MudBuster bráni psom v sledovaní bahna vo vnútri domu

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Naši psi sú našimi najlepšími chlpatými priateľmi - teda kým neprebehnú obývačkou s zablatenými labkami. Hnedé labky na bielom koberci nikdy nie sú vhodné na pohľad, nehovoriac o bolesti pri čistení. Tu prichádza na rad Mudbuster.

Prenosný čistič psích labiek MudBuster

Dexasamazon.com
$19.99

10,00 dolárov (50% zľava)

NAKUPUJ TERAZ

Dexas, návrhár a výrobca so sídlom v Texase, vytvoril MudBuster, malý produkt, ktorý opláchne špinavé labky vášho psa predtým, ako bude môcť sledovať blato po celom dome. Má tvar pohára a je dostatočne malý na to, aby bol prenosný.

MudBuster sa veľmi ľahko používa. Do nádoby stačí pridať trochu vody a potom psovi vziať labku a vložiť ju do silikónových štetín. Tieto štetiny pomáhajú uvoľniť špinu a blato z labky, keď ju krútite v nádobe. Potom, čo svojmu psovi usušíte labku (a zopakujte kroky pre ostatné tri), môžete MudBuster vyčistiť odstránením veka a štetín a opláchnutím produktu.

insta stories

MudBuster je k dispozícii v malom, strednom a veľkom, takže či už máte lapového psa alebo obrovskú laboratórium, labky im môžete ľahko vyčistiť. Dodáva sa v troch jasných farbách: modrá, zelená a ružová a možno budete chcieť získať všetky tri! Jeden by ste si mohli nechať v aute na prechádzky alebo na túry, jeden pri zadných dverách alebo kdekoľvek, kam príde vaše šteňa zvonku, a možno jeden v kabelke (pre malé psy)!

Plast, tráva, nádoby na skladovanie potravín, rastliny, veko,

Amazon

MudBuster má na Amazone štyri a pol hviezdy, pričom niektoré z nich majú vážne nadšené recenzie. Jedna psia mama napísala: „Najlepšie. Vec. Niekedy. Tento produkt funguje ako kúzlo. Dostáva piesok medzi podložky a je dostatočne jemný, aby to tolerovalo aj moje najtvrdšie šteňa. "Majiteľ Dalmatín, ktorý sa rád vyhrabáva v hline na dvore, než príde do domu s bielym dekorom, bol tiež nadšený z MudBuster. „Predtým ju vyčistiť bolo zvyčajne tímovou snahou: držať ju a druhú behať tam a späť z kuchyne s mokrými papierovými utierkami, ale s týmto ľahkým čistením ju bolo také jednoduché! Odporučil by som to každému, kto má šteňa s neustále špinavými labkami. “

Recenzent mal k produktu múdry návrh - zvyknúť si na to váš pes, keď nemá labky špinavé. Vďaka tomu sa budú môcť v čase, keď je čas chrumkania, a po labkách skutočne blato a špina, nezblázniť.

Tento obsah je importovaný z Instagramu. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Zobraziť na Instagrame

Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Maya McDowellMaya McDowell je asistentka editora v HearstMade.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.