Canopy Curates Amazon Home Decor

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Teraz už viete všetko o našej posadnutosti Amazon. To len robí nakupovanie a organizovanie tak jednoduché - najmä s pomocou Amazon Prime. Napriek tomu, že veľký počet položiek na výber je súčasťou príťažlivosti webovej stránky, môže to byť aj celkom zdrvujúce. Preto sme takí nadšení Baldachýn, webová stránka, ktorá triedi a upravuje ten najlepší dekor, ktorý Amazon ponúka.

Ako to funguje? V zásade každý produkt, ktorý žije na Canopy, odkazuje na nákup späť na Amazon. A podobným spôsobom ako na Pintereste môžu používatelia vytvárať profil a zbierky na základe projektov štýlov. Ak teda hľadáte nové čelo postele, ale chcete si byť vedomí všetkých svojich možností, môžete pred stlačením spúšte vytvoriť zbierku s potenciálnymi nákupmi.

A určite by ste si mohli myslieť, že táto stránka slúži rovnakému účelu ako funkcia „vyhľadávanie“ na Amazone, ale uisťujeme vás, že nie. Po love cez Canopy môžeme úprimne povedať, že položky vidíme úplne prvýkrát, s potešením sa dozvedáme, že môžeme nakupovať online a odoslať ich domov do dvoch dní bez poplatkov (zadarmo!). Nasledujúce položky sú niektoré z produktov, ktoré nás najviac prekvapili.

insta stories

Na úvod toto medené vyhlásenie hodiny($40, amazon.com) bude vyzerať rovnako krásne sólo, ako by vyzeralo na stene galérie.

Drevo, Izba, Stena, Nábytok, Nálepka na stenu, Sivá, Vankúš, Vankúšik, Dizajn, Moridlo na drevo,

Umbra

Táto svetlo šedá jedáleň kreslo($162, amazon.com) pozdvihne váš stravovací priestor a dodá mu moderný dizajn v polovici storočia, ktorému hostia nebudú veriť, že ste ho našli na Amazone.

Stolička, nábytok, produkt, izba, interiérový dizajn, stôl, béžová, vlastnosť materiálu, podlaha, sliplip,

Modway

Toto čisté a jednoduché stôl($70, amazon.com) vyrobený z plážového dreva je klasický, ale nie nudný. Stačí sa pozrieť na nohu dizajnu.

Nábytok, stôl, konferenčný stolík, drevo, interiérový dizajn, preglejka, podlaha, koncový stôl, tvrdé drevo, izba,

Kikkerland

A aj keď tieto stoličky($650, amazon.com) sú stohovateľné a dajú sa použiť vo vnútri alebo vonku sú tiež veľmi štýlové vďaka svojmu rastlinnému dizajnu.

Nábytok, stôl, stolička, stôl, izba, polička, interiérový dizajn, konferenčný stolík, vlastnosť materiálu, počítačový stôl,

Vitra

h/t Bytová terapia

Lauren Smith McDonoughVedúci redaktorLauren je vedúcou redaktorkou spoločnosti Hearst.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.