Disney stavia rezort na súkromnom ostrove na Bahamách

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Ak milujete oba Disney World a dovolenka na tropickej pláži, máte šťastie: Čoskoro budete môcť zažiť kúzlo Disney na dvoch tropických ostrovoch. Linky Disney Cruise Lines stavia exkluzívne letovisko na súkromnom ostrove na Bahamách. Disney už vlastní súkromný ostrov na Bahamách tzv Castaway Cay, ktorý je vyhradený pre hostí Disney Cruise Line na bahamských a karibských plavbách. Spoločnosť Disney, južne od Castaway Cay, vynakladá 250 až 400 miliónov dolárov na výstavbu nového strediska na ostrove Eleuthera v Lighthouse Point.

Prírodná krajina, voda, pohľad z vtáčej perspektívy, letecké fotografie, vodné zdroje, vodné cesty, krajina, fotografia, cestovný ruch, architektúra,

Linky Disney Cruise Lines

Hneď ako bude Lighthouse Point otvorený, budú si hostia Disney Cruise Line môcť vychutnať nádherné pláže ostrova a okolitú zelenú prírodu. Vykreslenia, ako bude stredisko vyzerať, ukazujú početné slnečníky a stoličky pozdĺž piesočnatého pobrežia. Medzi palmami a zeleňou sa nachádzajú aj budovy v štýle bungalovov prepojené vyvýšenými chodníkmi, ktoré majú pomôcť znížiť vplyv na životné prostredie.

insta stories

Disney Imagineer Joe Rohde pomôže oživiť víziu spoločnosti Disney na ostrove. Rhodes, ktorý už predtým navrhol Disney Resort Spa na Havaji a zábavný park Disney’s Animal Kingdom v Orlande a Aulani, je viac ako kvalifikovaný navrhnúť tento nový projekt. Do strediska plánuje začleniť existujúcu bahamskú kultúru. „Stránka Lighthouse Point je taká nádherná a plná prírody, že to chceme zachovať a použiť naše návrhy, aby sme upozornili na mimoriadna kvalita samotného miesta - miesta prírodných krás s bohatou a fascinujúcou kultúrnou tradíciou, “uviedol Rohde v tlači. uvoľniť.

Vodná plocha, Pobrežné a oceánske reliéfy, Bight, Súostrovie, Pobrežie, More, Ostrovček, Oceán, Vstup, Cay,

Linky Disney Cruise Lines

Výstavba by sa mala začať tento rok a stredisko by malo byť otvorené v roku 2022 alebo 2023. Nechcete niekoľko rokov čakať na dovolenku v Lighthouse Point? Môžete si naplánovať výlet v Castaway Cay tu.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.