Keramický kvetináč a hrnček na kávu Amazon Culver

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Dážď alebo lesk, milujeme nádheru rastlina pri našich stoloch, aby sme oživili náš deň. Držitelia rastlín bohužiaľ môžu zaberať viac ako svoj podiel na priestore, čo nás núti hľadať okenné rímsy, aby sme nechali zelenú, alebo čo je horšie, vyberať si medzi našimi obľúbenými rastlinami.

Ale časy obdivovania našich kvetov a sukulentov zďaleka nie sú! Vďaka tomuto Sada keramických kvetináčov na Amazone za 20 dolárov„Rastliny môžete mať pri stole bez vojnového preťahovania nehnuteľností a nemôžu byť krajšie.

Keramický kvetináč a hrnček

Culveramazon.com

NAKUPUJ TERAZ

S 4 hviezdičkové hodnotenie, tento 14-uncový keramický kvetináč je skrytým klenotom medzi ostatnými najlepšie hodnotenými produktmi a vyhral srdcia milovníkov rastlín, ktorí povzbudzujú ostatných, aby k nim pridali tento rozkošný doplnok terakota vozíky.

Jeden zákazník napísal: „Tak roztomilé ako sadzače!“ Ďalší poznamenal: „Presne to, čo som si myslel, že budú. Sú o niečo viac zasklené ako pravé kvetináče. “

insta stories

Milovníci kávy sú z keramickej kanvice nadšení, pretože sa dá ľahko využiť aj ako perfektný hrnček na vychutnanie si obľúbeného nápoja. "Krásny, hladký, druh starožitného povrchu v úhľadnej terakote pre perfektnú rannú kávu." A áno, 14 uncí kávy ráno je tak či onak, samozrejme, na prvú šálku, “napísal jeden človek.

Neviete sa rozhodnúť medzi používaním rozkošnej nádoby ako šálky kávy alebo kvetináča? Nemusíš! Dodávajú sa v sadách po dvoch, takže jednu môžete použiť na šťavnaté a jednu na ranné radosti. A či rozširujete svoju šťavnatú zbierku o v tvare ruže krása alebo hľadáte robustný hrnček na kávu, radi ho uvidíte každý deň na svojom pracovnom stole.

Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.


Nakupujte viac obľúbených rastlín

Delfín sukulentný

Delfín sukulentný

Hirt's Gardensamazon.com

$11.99

NAKUPUJ TERAZ
Rastliny citronely

Rastliny citronely

Podpisové rastlinyamazon.com

$33.99

NAKUPUJ TERAZ
Rozetové sukulenty

Rozetové sukulenty

Ďalší záhradníkamazon.com

NAKUPUJ TERAZ
Sada avokádového stromu

Sada avokádového stromu

AvoSeedoamazon.com
$19.99

15,99 dolárov (20% zľava)

NAKUPUJ TERAZ

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Selena BarrientosSpolupracovník redaktora pre zábavu a správySelena Barrientos je spolupracovníčkou redaktorky zábavy a správ pre Good Housekeeping - okrem zamerania celebrít Latinx píše a reportuje o najnovších šou a filmoch.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.