Drevená stolička mení farbu z rozmaru - nábytok z Blu Dot

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Turn Stool od Blu Dot je dodávaný s filcovým vrchom podobným chameleónom.

stoličky dizajnový nábytok premena blu dot

Blu Dot


Otočná stolička od Blu Dot. Foto s láskavým dovolením Blu Dot.

Mám pár náušníc, ktoré zbožňujem. Od berlínskeho dizajnéra Michaela Binderová, sú štíhle, zlaté a sú dodávané so sadou malých plstených kruhov, ktoré umožňujú rozmarnú výmenu farieb. Nevadí, že nikdy nerobím - rubínovo červená je príliš dobrá - myšlienka, že ja mohol zobuď sa a zamysli sa: „Prečo, dnes je purpurovejšia“ je malý kúsok uspokojenia, ktorý so sebou nosím po celý deň.

stoličky dizajnový nábytok premena blu dot

Plstené a strieborné náušnice od Michaela Binderová. Foto s láskavým dovolením Michaely Binderovej.

Teraz dizajnérska spoločnosť so sídlom v Minnesote Blu Dot sa spojil s týmto trendom rýchleho premeny - ale s nábytkom. Otočná stolička z masívneho akáciového dreva je rovnako zameniteľná vďaka silne rezanej plstenej doske, ktorá je súčasťou päť prírodných odtieňov: zelená olivová, vresovaný grafit, vresová svetlo modrá, vresová sivobiela a mango. Vystrihnuté držadlá umožňujú rýchle premiestnenie a môžu fungovať dokonca aj ako pohovka, odkladací stolík alebo sedenie pre hostí. Stolička stojí 300 dolárov, pri novom vrchnom nastavení vás vyjde späť iba na 19 dolárov.

insta stories

stoličky dizajnový nábytok premena blu dot

Top Turn Stool je k dispozícii v piatich farbách. Foto s láskavým dovolením Blu Dot.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.