ABC Carpet & Home New York City

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Aj keď je ABC jedným z najobľúbenejších obchodov v New Yorku, jeho majiteľka a kreatívna riaditeľka Paulette Coleová nerada nazýva to, čo tam ľudia robia. nakupovanie.

1980 Dom Krásny koberec ABC

Annie Schlechter

"Považujem to za objavovanie a vytváranie," vysvetľuje. Odkedy Cole začala v 80. rokoch minulého storočia skladovať domáce potreby v stoletom obchode svojej rodiny s rodinou, návštevníkom sa poskytoval pocit, že objav: Jeho ponuky pochádzajúce z globálnych zdrojov sú široké, vrátane keramiky, moderného nábytku, vintage osvetlenia a samozrejme koberce.

Cole bola ranou zástankyňou spravodlivého obchodu a domáceho tovaru zodpovedného pôvodu, čo je étos, ktorého sa drží celé desaťročia. Tiež vytvára niečo, čo by sme teraz nazvali „zážitkové nakupovanie“, oveľa skôr, než to bolo trendy módne slovo: V roku 2010 nadviazala partnerstvo so šéfkuchárom Jean-Georgesom Vongerichtenom na spustenie ABC Kitchen, vtedy odvážnej. koncept. Teraz je to jedna z troch cieľových reštaurácií v obchode, vrátane najnovšieho, rušného vegánskeho spotu abcV. Je to súčasť Coleovej myšlienky, že „domov sa skutočne začína vnútri“.

insta stories

1980 Dom Krásny koberec ABC

ANNIE SCHLECHTEROVÁ


Navštívte ABC Home (a potom si rezervujte lístok!)

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Hadley KellerDigitálny riaditeľHadley Keller je spisovateľ a redaktor so sídlom v New Yorku, ktorý sa zaoberá dizajnom, interiérom a kultúrou.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.