Cieľom je predať rohožky „Topánky mimo čarodejnice“ na Halloween

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Vitajte všetci v strašidelnej sezóne! Je tu skoro a už teraz prosperuje vďaka každému jednému z vašich obľúbených maloobchodníkov - obzvlášť Cieľ. Spolu s sviečky s vôňou tekvice na jeseň spoločnosť Target predáva podložky pod dvere s nápisom „Topánky mimo čarodejníc“ na Halloween. Rohože vám dajú jasne najavo, že myslíte na to, že vaše podlahy budú tento rok čisté.

Target predáva dve variácie chytrého porekadla inšpirovaného Halloweenom. Rohožka od značky Hyde & EEK! Butik má jednoduché čierne pozadie a sieťotlač s nápisom „Topánky mimo čarodejníc“. Koberček 30 x 18 palcov je vyrobený z kokosového vlákna s vinylovou podložkou. Ak ho chcete vyčistiť, stačí ho vytrepať. Je k dispozícii v obchodoch a online za približne 10 dolárov.

Tento obsah je importovaný z Instagramu. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

insta stories
Zobraziť na Instagrame

Topánky Čarodejnice Rohožka

Domáca móda Elrenetarget.com

$29.99

NAKUPUJ TERAZ

Rohožka od značky Elrene Home Fashions je vybavená potlačou čiernych, špicatých čarodejníckych topánok s oranžovými sponami. Oranžové a purpurové pásikavé ponožky trčia z topánok, aby dotvorili celkový čarodejnícky look. Pod topánkami nájdete príslovie „Topánky vypnuté, čarodejnice!“ Rohožka z kokosového vlákna sa môže pochváliť korkovým pozadím a je k dispozícii iba na Web Target za približne 30 dolárov.

Tieto čarodejnícke rohožky budú fungovať mimo akéhokoľvek domu alebo bytu - či už sú vo vnútri zabalené v halloweenskom dekore, alebo majú jemnejší sezónny vzhľad. Ak práve nie ste na trhu s rohožkou, určite by urobili aj celkom dobré darčeky pre všetky nové (alebo skúsené!) vlastník domu.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.


Kelly AllenKelly Allen je spisovateľka so sídlom v New Yorku a redaktorská asistentka v House Beautiful, kde sa zaoberá dizajnom, kultúrou, nakupovaním a cestovaním.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.