Vaše staré poruchy môžu stáť až 5 000 dolárov na EBay

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Amazon

Priateľ Hasbro Furby Connect

Furbyamazon.com

NAKUPUJ TERAZ

Tvoj starý hračky môže vám priniesť viac než len vlnu nostalgie, keď ich vyhrabete zo svojej pivnice - môžu byť tiež skrytým zdrojom studenej hotovosti. Od Figúrky Vzácne chvíle do retra Bábiky z kapustovej náplasti, relikvie našej minulosti idú na stovky - dokonca tisíce - na stránkach ďalšieho predaja, ako je eBay.

Obľúbené (alebo najdesivejšie) chlpaté, elektronické, blábolivo hovoriace domáce zvieratá, Furbies, dominovali scéne hračiek z konca 90. rokov-a tá vaša môže stáť za to skvelých 4 550 dolárov, podľa eBay. To je všetko keby stále to máš, samozrejme. Tiger Special Millenium Edition Furby práve teraz hľadá to šialené množstvo peňazí, takže by ste si mohli chcieť pratať prostredníctvom svojich relikvií z detstva zistíte, aké ďalšie druhy peňazí by ste mohli zarobiť na najroztomilejšej hračke tisícročie.

insta stories

EBay

RARE Vintage 1999 Tiger Electronics FURBY

Tigerebay.com

UCHÁDZAŤ SA TERAZ
Žltá, výraz tváre, kreslený film, čiara, oranžová, úsmev, ilustrácia, písmo, grafický dizajn, ikona,

Dom krásny

Váš Furby bude mať, samozrejme, hodnotu oveľa viac moolah, ak bude v pôvodnom stave - aka je stále v krabici - čo môže byť prekážkou, pretože, viete, sú doslova určené na hranie.

Medzi ďalšie Furbies, ktoré by mohli priniesť ďalší príjem na eBay, patrí 1998 Prvé vydanie Furby ($249.95), 2006 Funky Spev a tanec Furby (270 dolárov) a Orange Furby s hnedými očami z roku 2005 ($330). Nie sú to jediné cenné Furbies - edície z rôznych rokov sú na eBay k dispozícii ako vzácny Valentín Furby a Tiger Furby s modrými očami. Aj keď to nepôjde o toľko peňazí, ak máte dostatok milovaných hračiek z 90. rokov, môžete zarobiť poriadnu hotovosť.

Hasbro stále vyrába Furbies a v súčasnosti má na Amazone veľa možností, z ktorých si môžete vyberať - chopte sa toho svojho, aby ste mohli znova prežiť detstvo.

Tento obsah je importovaný z domény {embed-name}. Na ich webových stránkach možno nájdete rovnaký obsah v inom formáte alebo nájdete ďalšie informácie.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.