Interiérový dizajn, ktorý priťahuje prach

instagram viewer

Myšlienka, že by sme tieto taniere museli pred každým použitím opláchnuť, nás núti plesnúť po niektorých dverách do tejto skrinky.

Sú prístupné, to isté, ale stačí si predstaviť, že sa na týchto zavesených kuchynských doplnkoch zhromažďuje všetok tuk, špina a prach.

Toto nastavenie je vhodné pre zadnú časť reštaurácie - kde profesionálni kuchári používajú (a upratujú!) Svoje nože a nástroje denne - ale doma? Nie ďakujem.

Mini nádobky na korenie sú rozkošné a v mnohých ohľadoch veľmi praktické, ale to nič nemení na tom, že pri každom upratovaní kuchyne zistíte, že z nich utierate vrstvu špiny.

Každé sklo utrite čistiacou rukavicou alebo medzi ne vsuňte prachovku z mikrovlákna - v každom prípade je to veľa práce, ktorej by ste sa mohli vyhnúť inštaláciou sklenených dverí.

Vieme: Vrstvy vankúšov môžu z obyčajnej postele urobiť niečo luxusné. Tiež vieme, že pach, roztoče a odumreté kožné bunky sa postupom času hromadia v podstielke. Fuj!

Robustné závesy výborne blokujú hluk a slnečné svetlo. Sú tiež skvelí v zbieraní prachu. Ak nenávidíte prášenie, žalúzie a rolety sú oveľa lepšou možnosťou.

insta stories

Pamätáte si, čo sme povedali o roztočoch a vankúšoch? To isté platí pre čalúnené čelo postele (a na rozdiel od vankúšov ich nemôžete hodiť do práčky).

Udržať vystavený svoj minimalistický šatník je v dnešnej dobe trendové, ale šaty zhadzujú vlákna, čo znamená - uhádli ste - viac prachu.