LG Styler vám vyčistí oblečenie

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Na prvý pohľad bol tento vlastný kalifornský šatník určený pre Dom krásny Projekt Whole Homevyzerá ako vstup do vašich snov s množstvom regálov, priestoru a organizačných nástrojov. Čo by ste ešte mohli potrebovať v skrini? Pozrite sa bližšie a nájdete tam ešte jeden záludný nástroj, ktorý urobí viac, než len uloženie oblečenia. Parí ich to tiež.

Hovorí sa tomu Styler a stlačením tlačidla osvieži vaše oblečenie minút. Nástroj LG používa technológiu TrueSteam na zníženie zápachu, takže svojim položkám nielen vrátite vrásky; v skutočnosti budú cítiť čistejšie a lepšie. A ak chcete osviežiť svoje obliečky alebo plyšáka, parná technológia ich dokáže dezinfikovať tiež.

Izba, vešiak na šaty, skriňa, nábytok, ružová, polica, šatník,

VICTORIA PEARSON

Okrem možnosti naparovania má Styler na vnútornej strane dverí priehradku, ktorá je zameraná na zníženie vrások nohavíc na kolene. Pretože, viete, závesné nohavice (obzvlášť obleky) vždy vyústia do tej trápnej vrásky. A celý stroj je možné úplne ovládať z telefónu, takže si môžete svoje oblečenie prakticky vyčistiť, nech ste kdekoľvek.

insta stories

LG Styler

LGVYHĽADÁVA

$1,499.99

NAKUPUJ TERAZ

Ste presvedčení, že jeden potrebujete? Stroj stojí u vybraných maloobchodníkov niečo málo cez 1 600 dolárov, a keď na to neustále myslíte zachráni vás - už žiadne železné dosky, žiadne boľavé ruky z naparovania - budeme tvrdiť, že to rozhodne stojí za to to. Budúcnosť prania, alebo skôr nie prať, ale oblečenie sa aj napriek tomu čarovne stane čistým, je tu.

Sledujte Dom krásny na Instagrame.

Danielle TulloZástupca redaktoraMám rád ružovú, ľadovú kávu a dlhé prechádzky sekciou so sviečkami.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.